Handbalistele junioare de la CSS Craiova, campioane regionale

0
1022

Echipa CSS Craiova, pregătită de antrenoarea secundă de la SCMU Craiova, Florentina Stanciu, a câştigat etapa Euroregiune a Campionatului National de Handbal pentru Junioare 4 (născute 2011-2012 sau mai tinere), organizată în week-end-ul trecut în Bănie. Meciurile din grupe s-au disputat în Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”, iar finalele, în Sala Polivalentă.

CSS Craiova s-a impus net în toate meciurile jucate în turneu, astfel: în grupe a dispus de CSS Severin, scor 30-11, de Energetic Rm. Vâlcea, scor 22-16, de Danubius Corabia, scor 37-21, de CSS Rm. Vâlcea, scor 24-11 şi de Jiul Rovinari, scor 18-9, pentru ca finala să fie adjudecată de fetele lui Flori Stanciu în faţa celor de la CSM Tg. Jiu, scor 31-21. Pentru micuţele handbaliste din Bănie urmează faza semifinală, care presupune 4 grupe de câte 8 echipe, câştigătoarele urmând a juca turneul final naţional.

“Mulțumesc fetelor pentru dăruire și disciplină! Mulțumesc celor care ne-au susținut pentru a organiza Campionatul National de Handbal Euroregiune J4 LA CRAIOVA!
Mulțumesc părinților pentru susținere! Mulțumesc Clubului Sportiv Școlar Craiova! Atât de norocoasă și privilegiată să fac o meserie din pasiune” a fost mesajul transmis de antrenoarea Flori Stanciu, pe pagina sa de facebook. 
Lotul de junioare al CSS Craiova care a câştigat turneul din Bănie: Sasu Rebeca, Grecu Raisa, Vodită Rebeca, Braicău Isabella, Dudoiu Sophia, Picu Karina, Stanel Erika, Ignat Alexandra, Cucucis Anabella, Dobrită Bianca, Țucă Anisia, Ruiu Roberta, Truică Maria, Nanu Antonia, Davalciuc Andreea, Dunavăț Daria, Alboiu Cristina.