Cum să alegi etajera perfectă pentru spațiul tău: sfaturi simple

0
63

Obiecte de decor apreciate nu numai pentru funcționalitatea pe care o au, ci și pentru aspectul estetic pe care îl oferă unei încăperi, etajerele reprezintă modalitatea practică de organizare și expunere a unor obiecte decorative sau utile. Alegerea acestei piese de mobilier poate face diferența în amenajarea unei camere și în îmbunătățirea funcționalității acesteia, astfel că din acest articol vei descoperi cele mai simple, dar utile sfaturi în sensul unei alegeri perfecte.

Un rol important al etajerelor într-o locuință modernă

O locuință amenajată într-un stil modern va avea, printre altele, aceste piese de mobilier care par simple, dar sunt de mare efect. O etajera poate fi considerată soluția inteligentă pentru organizarea și expunerea obiectelor din locuința ta, utilă și atunci când ai nevoie de spațiu suplimentar, și atunci când dorești să creezi efecte estetice moderne.

Cărțile din sufragerie sau produsele de îngrijire din baie, obiectele de decor din hol sau veioza din dormitor, fiecare dintre aceste obiecte își poate găsi locul pe o etajeră, element versatil care poate fi integrat în orice încăpere a casei.

Cum să alegi etajera potrivită în funcție de cameră

Există câteva aspecte de care este necesar să ții cont pentru a alege etajera potrivită unei amenajări perfecte. Înainte de toate, este important să analizezi spațiul disponibil: măsoară zona în care dorești să amplasezi etajera și ține cont de dimensiunile acesteia. În plus, stabilește care este scopul utilizării: gândește-te la obiectele pe care le vei expune cu ajutorul acesteia sau ce dorești să depozitezi pe etajeră.

Nu în ultimul rând, alege un design în concordanță cu stilul decorativ. Există etajere într-o varietate impresionantă de stiluri, de la cele moderne cu aspect minimalist la cele rustice sau vintage. Optează pentru designul care se potrivește cu restul decorului și vei crea armonia perfectă în orice încăpere. Pentru aceasta, dar și pentru rezistență, ține cont și de material. Poți opta pentru modele realizate din lemn sau pentru cele din metal, plastic sau sticlă. Alege un material rezistent și ușor de întreținut, în funcție de nevoile tale și de condițiile din cameră.

Diversitate de modele de etajere The Home

The Home oferă o gamă largă de etajere, potrivite pentru orice nevoie și stil decorativ. Poți alege un model cu mai multe compartimente sau unul cu un design inovator, un model în culori vibrante sau unul în clasicul alb, perfect de integrat în orice decor modern.

De asemenea, The Home oferă o selecție impresionantă de produse de home&deco create de designeri apreciați din Europa, astfel că poți face cele mai bune alegeri pentru a completa un aspect perfect al locuinței tale.

Chiar dacă pare banală, alegerea unei etajere va contribui la schimbarea aspectului și funcționalității unei încăperi.  Poți găsi cu ușurință etajera perfectă pentru spațiul tău, care să îmbunătățească estetica și să ofere o soluție practică pentru organizarea obiectelor din casă dacă vei ține cont de aceste sfaturi simple.