Alex Mitriţă, dorit la Ştiinţa

0
535

PAOK Salonic nu intenţionează să prelungească acordul cu Alexandru Mitriță, care expiră la finalul acestui sezon, iar jucătorul ar deveni liber de contract. Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat hotărât că şi-l doreşte pe atacantul de 27 de ani, care a mai evoluat în Bănie înainte de a pleca la FC New York City. „Reghe” l-a antrenat pe Mitriţă în urmă cu un sezon, în Arabia Saudită, la Al Ahli, dar spune că nu ştie dacă jucătorul este dispus să revină în ţară, ţinând cont că ar evolua la un nivel mai scăzut. 

„Dacă vom avea posibilitatea, normal că este o soluţie pentru Universitatea Craiova. Este un jucător al echipei naţionale, un jucător pe care-l cunoaştem. Eu îl cunosc bine, l-am antrenat şi în Arabia Saudită, normal că mi-aş dori un asemenea jucător. Acum, nu ştim dacă vom avea posibilitatea de a-l aduce. El a ajuns la un anumit nivel, îşi doreşte probabil să rămână la acest nivel, şi din punct de vedere financiar şi din punct de vedere competiţional. Vă spun da, cu tărie, că l-aş vrea la Craiova, pentru că este un jucător care ne-ar putea ajuta!” a declarat Laurenţiu Reghecampf.

 Mitriţă este împrumutat de PAOK de la FC New York City, dar nu a reuşit să se impună la formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, fiind folosit răzleţ.