HOROSCOP. Ce îți rezervă astrele de Ziua Păcălelilor?

0
512

Ziua de 1 aprilie este cunoscută și ca Ziua Păcălelilor. În România, aceasta zi este sărbătorită prin farse încă din secolul XIX-lea. Conform tradiției populare, copiii născuți în această zi vor avea mult succes în viață, iar dacă un bărbat este păcălit de o femeie, de grabă el trebuie să o ceară în căsătorie. Iată horoscopul zilei de astăzi, miercuri 1 aprilie 2020:

BERBEC: Farsa acestei zile nu vine de la copiii, nici de la soție sau părinți, ci de la colegii de serviciu. Aveți grijă pe ce scaun vă așezați pentru că lipsește un surub.

TAUR: Prudenţa excesivă şi teama de a fi din nou păcălit nu vă va scăpa de capcana persoanelor apropiate din viața voastră. Încercați să vă relaxați.

GEMENI: Farsele vin una după alta. De la tradiționala pastă de dinți până la samponul nuanțator. Singura persoană în care vă puteți pune bază astăzi este fratele sau sora voastră.

RAC: Chiar dacă oboseala îşi spune cuvântul, distrează-te, sigur, după munca de la domiciliu. Este timpul să pui la cale cea mai mare farsă din toate timpurile. Mare grijă și partenerul vă pregăteste o cină cu peripeții.

LEU: Trezește leul din tine. Micul pisoi trebuie să crească. Totul are o limită, iar aceasta este lecția pe care o s-o învățați astăzi.

FECIOARĂ: Discuţiile pe care le porţi azi, la serviciu, acasă, sunt mai importante decât par. Lasă păcălelile.

BALANȚĂ: Aveţi idei bune pentru păcăleli de 1 aprilie, dar nu le puneţi în aplicare pe toate. Căutați să scoateți asul din mânecă tocmai atunci când jocul e la final. Voi doi și o bucătărie. Frișcă, ciocolată, detergent de vase, pe toate le puteți folosi.

SCORPION: Dacă ai o întâlnire sentimentală şi îţi faci mari speranţe, trebuie să știi că vei fi păcălit. Întâlnirea viruală nu va mai avea loc. Inchide borcanul de speranțe copilărești și acceptă realitatea.

SAGETATOR: Trecutul te urmărește și întrebarea potrivită este: Ce faci când păcălelile sunt cât se poate de reale? Urmează-ți intuiția!

CAPRICORN: Vă manifestaţi cel mai bine talentul de păcălitor la locul de muncă, iar munca de acasă vă pune bețe în roate.

VĂRSĂTOR: Nu este o zi rea, trebuie să fii mai atent la cei din jur. Natura ta sensibila poate capta anumite perturbari din atmosfera azi. Ai putea să ai vaga senzație că ceva ar fi în neregulă când de fapt nu este așa.

PEȘTI: Încerci, chiar dacă nu te caracterizeză, să iniţiezi alianţe, cooperări, lucrul în echipă. Acceptă provocarea!