Big Picture, eveniment pentru studenții interesați de voluntariat

0
182

    Organizația  de studenți AIESEC Craiova are plăcerea de a invita joi, 4 aprilie,  toți studenții interesați de voluntariat  la evenimentul „Big Picture” . Participanții sunt asteptați  începând cu ora 20:00 în Steam Punk,  pentru a afla mai multe  despre activitatea organizației  AIESEC la nivel local cât și national iar intrarea va fi liberă.

Organizația globală încurajează orice student, indiferent de anul de facultate sau specializarea acesteia, să fie curios de posibilitatea de a se forma personal și profesional prin multitudinea de oportuntăți pe care AIESEC le oferă.

„Acest eveniment este organizat în perioada recrutării cu scopul de a-i putea familiariza pe studenții din Craiova cu voluntariatul din cadrul AIESEC.  Sunt invitați atât cei care au aplicat cât și cei care vor să ia in considerare acest lucru. Vor fi prezenți membrii din echipa  de conducere a organizației cât și cei care si-au finalizat experiența; unde vor aduce in fața participanților o parte din experiența lor si cum AIESEC i-a ajutat pe plan profesional si personal. ” declara Maria Grigore coordonatoarea procesului de recrutare.

Procesul de recrutare se va desfașura până în data de 5 aprilie, în aceasta perioadă persoanele se pot înscrie și online : http://join.aiesec.org.ro .   Membrii  AIESEC  vor fi prezenți în cadrul Universitații, la intrarea facultații de Litere  de  luni, 1 aprilie între orele 10:00-16:00 unde vor putea sa le raspundă  la întrebari persoanelor interesate.

AIESEC reprezintă o organizație internațională de studenți, non-guvernamentală, apolitică, non- profit și este prezentă în peste 126 de țări și teritorii din întreaga lume având  ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.