Romtelecom : Centrul Neutru de Colocare

0
63

Romtelecom, prin divizia dedicată operatorilor, introduce pe piaţă în premieră pachete combinate de servicii de colocare şi de acces la internet cu tarife lunare pornind de la 30 euro, fără TVA, care asigură un control mai bun al costurilor operatorilor.

Serviciile de colocare asigură acoperire naţională şi sunt dedicate operatorilor telecom, integratorilor de sisteme şi companiilor de e-commerce. Noua ofertă dă clienţilor posibilitatea de a combina necesităţile de colocare cu o gamă largă de opţiuni de conectivitate la viteze mari cu capacităţi de până la 10 GB. Romtelecom mai pune la dispoziţia partenerilor săi şi alte soluţii complexe care includ servicii de cloud computing, livrare de conţinut, SIP Trunking. În plus, un client poate opta şi pentru servicii de interconectare la platforma de Internet Exchange, beneficiind astfel de rutarea traficului către alţi operatori naţionali şi internaţionali.

Grad ridicat de securitate

Acoperind cele mai importante noduri de telecomunicaţii din România, Centrul Neutru de Colocare a Romtelecom oferă servicii în Bucureşti (în două locaţii) şi în oraşele Bacău, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea şi Timişoara. Următoarea locaţie va fi Craiova. În plus, o reţea integrată de puncte de prezenţă virtuale este disponibilă pentru a răspunde cerinţelor oricărui client. Centrul Neutru de Colocare se bazează pe o infrastructură rezilientă, cu alimentare electrică neîntreruptă, sisteme performante de climatizare şi control al mediului. Toate locaţiile beneficiază de un grad ridicat de securitate cu facilităţi de acces pe bază de card şi monitorizare video indoor şi outdoor, aer condiţionat, sistem de detecţie incendii şi suport 24/7.


Romtelecom Carrier Services (Servicii Operatori) este divizia dedicată relaţiilor cu operatorii de telecomunicaţii din România şi din afara ţării şi oferă un portofoliu complex de servicii de date, internet, infrastructură, tranzit şi terminare voce. Activând pe piaţa locală şi regională, având o reţea naţională şi internaţională extinse, dar şi interconectări şi parteneriate încheiate cu furnizori globali consacraţi, Romtelecom este recunoscut ca un partener de încredere în Europa Centrală şi de Est.