Cursuri de limba engleză de afaceri

0
106

AIESEC Craiova organizează în premieră un proiect de limbi străine adresat mediului de afaceri local. Business  English Classes este un proiect  ce oferă cursuri de engleză de afaceri  către angajaţii companiilor craiovene, oferindu-le acestora oportunitatea de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele lingvistice într-un mod organizat şi profesionist. 

Business English Classes  este realizat de AIESEC Craiova în parteneriat cu Şcoala de limbi străine DAGMAR şi se va desfăşura pe o perioadă de 3 luni, între 4 martie şi 26 mai. Curricula creată va fi relevantă prin structurarea acesteia în module de pregătire special concepute pentru a răspunde nevoilor participanţilor, indiferent de nivelul acestora de limba engleză. De-a lungul proiectului, reprezentaţii companiilor implicate vor participa la două şedinţe pe săptămână, în urma cărora aceştia vor dobândi cunoştinţe avansate şi un limbaj divers. Programul include abordarea unor subiecte specifice mediului de afaceri, precum: negocierea contractelor în limba engleză, simularea de întâlniri de afaceri, descrierea produselor şi serviciilor oferite de companie pe piaţa de afaceri sau dezvoltarea unui discurs persuasiv pentru conferinţe şi întâlniri de afaceri.

Prin conceptul ce presupune prezenţa a doi stagiari internaţionali în calitate de traineri, proiectul oferă participanţilor posibilitatea de a interacţiona în mod direct cu persoane din alte culturi, experimentând astfel un mediu internaţional de studiu, căpătând totodată perspective externe asupra unor probleme de business actuale. Astfel, de-a lungul proiectului, angajaţii companiilor implicate vor cunoaşte tineri din Macedonia şi Egipt, cu ajutorul cărora îşi vor îmbunătăţi cunoştinţele limbii studiate, dar vor căpăta şi noi perspectivele către o abordare internaţională a businessului pe care îl deţin.

Înscrierile pentru Business English Classes se realizează accesând site-ul www.aiesec-craiova.org/bec şi acestea se vor încheia pe 4 martie.

 

Proiectul a fost deschis de evenimentul “Europa te cunoaşte ca businessman sau ca turist?” din data de 19 februarie, ce l-a avut drept invitat special pe celebrul antreprenor craiovean Marius Ghenea.