S-a încheiat perioada de înscriere la concursul de idei Inspired

0
302

Grupul Policolor Orgachim, partenerul principal al concursului de idei Inspired, anunţă apropierea încheierii perioadei de înscrieri la proiectul care promovează demersul creativ al tinerilor talentaţi din toate centrele universitare din România. Astfel, studenţii şi tinerii profesionişti se mai pot înscrie în concursul de idei Inspired până la finalul zilei  astăzi, iar mapele de proiect pot fi predate până pe data de 8 decembrie, ora 14:00. Gala de premiere mult aşteptată va avea loc în data de 18 decembrie, la Bucureşi, când vor fi anunţaţi şi câştigătorii.

Promovarea concursului de idei în mediul academic a avut loc la nivel naţional şi în Bucureşti, Inspired şi Policolor mergând în principalele centre universitare pentru a prezenta tinerilor studenţi mecanismul competiţiei şi temele de celor 10 domenii de concurs: Arhitecture, Interior Design, Graphic Design, Accessories, Fashion Design, Public Relations, Product Design, Dramaturgy, Photography, Illustration. La sesiunile de prezentare susţinute în peste 20 de facultăţi din ţară şi din capitală au participat în ultimele două luni mai mult de 800 de studenţi. Caravana Inspired-Policolor a trecut pe rând prin centrele universitare din Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timişoara, Arad, dar şi Bucureşti, unde a ajuns la studenţii de la Universitatea Naţională de Arte, Universitatea Hyperion, Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion  Mincu”.

A şasea ediţie

Aflat la a şasea ediţie, concursul Inspired este o platformă de lansare pentru tinerii artişti. Iar pentru că inovaţia şi creativitatea stimulează schimbarea, Policolor sprijin` Inspired, concurs de idei, din dorin]a de a contribui la şansa dat` participanţilor de a se face remarcaţi. Membrii juriului sunt cu to]ii nume importante din industriile abordate prin temele competi]iei. Manifestul pentru schimbare şi culoare al tinerelor talente care participă la această ediţie este încurajat de o companie care sprijină iniţiativa, creşte talente şi investeşte constant în cercetare şi dezvoltare – Policolor.