Cea de-a III-a ediţie a Expo Flowers & Garden

0
317

În perioada 8-12 iunie 2011 ROMEXPO SA organizează cea de-a III-a ediţie a Expo Flowers & Garden – expoziţie internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit. Evenimentul se adresează crescătorilor profesionişti de flori şi plante decorative, designerilor de peisagistică, florarilor profesionişti, distribuitorilor şi comercianţilor de flori, plante şi articole necesare întreţinerii spaţiilor verzi, horticultorilor şi proprietarilor de sere.

Totodată, sunt aşteptaţi la această expoziţie toţi cei pasionaţi de realizarea aranjamentelor florale, precum şi cei care sunt în căutarea unei idei sau soluţii pentru amenajarea grădinii. Participanţii vor putea admira cele mai spectaculoase decoraţiuni florale şi soluţii de arhitectură peisagistică şi vor putea participa la diverse demonstraţii de realizare a aranjamentelor florale.

În cadrul expoziţiei va avea loc un eveniment inedit în domeniul design-ului floral. Acest eveniment este în premieră în România şi va fi realizat de Romexpo împreună cu Per Benjamin, Maestru Florist Internaţional, deţinătorul a numeroase medalii obţinute în urma participării la cele mai importante concursuri din lume. „Oaspetele nostru va organiza în data de 10 iunie un workshop şi în data de 11 iunie o demonstraţie live. Cei prezenţi vor putea admira modul deosebit în care se realizează diverse tipuri de aranjamente florale ce vor impresiona prin eleganţă şi frumuseţe”, se precizează într-un comunicat de presă al Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj.

În aceeaşi perioadă, Romexpo organizează cea de-a XVIII-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale Ambient – Târg Internaţional de produse şi sisteme pentru amenajări interioare şi exterioare, decoraţiuni şi mobilier.