“Dialogul Muncii” pentru şomerii olteni

0
372

Persoanele fără un loc de muncă au astăzi posibilitatea de a sta faţă în faţă cu angajatorii, în cadrul acţiunii „Dialogul Muncii”, organizată de Asociaţia Şanse Egale pentru Fiecare Craiova, cu sprijinul Comisiei Interregionale pentru Probleme cu Şomerii, în două municipii din regiunea S-V Oltenia şi două municipii din  regiunea S Muntenia.

Întâlnirea dintre reprezentanţii angajatorilor şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţele Centrului pentru Reintegrarea Şomerilor (CRS) Craiova se desfăşoară între orele 10.30 şi 12.30, la sediul CRS Craiova. Meseriile pentru care societăţile participante la eveniment caută angajaţi în Craiova sunt: manager control de calitate, inginer tehnolog, consultant financiar, lăcătuş, frezor, dulgher,   mozaicar, pietrar, zidar, muncitor necalificat.

“Dialogul Muncii” reprezintă oportunitatea angajatorilor şi şomerilor de a se întâlni faţă în faţă, de prezentare a societăţilor şi locurilor de muncă disponibile şi de susţinere a unor interviuri, activitate finalizată, în cele mai multe cazuri, cu angajarea persoanelor fără un loc de muncă.