Gâlcă: “În prima repriză nu am existat”

0
246

După remiza din deplasare cu “U” Cluj, scor 1-1, Universitatea Craiova a ajuns la 4 meciuri fără victorie, iar antrenorul Costel Gâlcă invocă forma oscilantă a jucătorilor, admiţând că în prima repriză la Cluj echipa nu a avut reacţie, deşi jucătorii păreau motivaţi în toată săptămâna dinaintea partidei cu liderul.

“Am spus înainte că-mi doream să luăm cele trei puncte, băieții au fost montați toată săptămâna, dar în prima repriză nu prea am existat. În a doua repriză am avut ceva ocazii, am avut și șansă la gol, dar nu e de ajuns cu 45 de minute. Am greșit foarte mult. Când pierzi mingea așa ușor, e normal să fac schimbări. Cei care au intrat au făcut-o bine. Unii abia și-au revenit, dar forma jucătorilor oscilează destul de mult. E greu să alegi un cel mai bun prim 11. Sperăm să fim cât mai buni și să câștigăm puncte. Nu este ciudat că U Cluj e lider, au luat puncte pe meritul lor, au omogenitate în echipă”, a declarat Costel Gâlcă.

Nicușor Bancu: „La cum au decurs lucrurile, rezultatul este echitabil. Iar ne-am trezit târziu, în a doua repriză. De trei meciuri avem doar un punct, am intrat timorați. A doua repriză nu aveam ce să mai pierdem, era deja 1-0 pentru Cluj, dar am jucat mai bine în repriza a doua. Este un campionat dificil. Trebuie să mai lucrăm la anumite faze. Iar am primit gol, ceea ce nu este bine. Apărarea câștigă campionatul. Sper să ne revenim cât mai repede”.

Mihai Rotaru: „Noi avem această meteahnă, ca în fiecare sezon să avem o serie de rezultate slabe. Avem şi o serie de 7. Sperăm să ne oprim aici. Asta este treaba staff-ului. Două meciuri am pierdut pe două terenuri impracticabile, la Iași și pe Arcul de Triumf. Un teren prost egalizează valorile. Pe noi, un teren prost ne dezavantajează. Suntem echipa mai tehnică, mai valoroasă, ne-au dezavantajat terenurile. Poate în următoarele două etape… Să spunem plusurile. Screciu a jucat 82 de minute, pentru noi e un plus. Meciul următor îl vom avea pe Cicâldău, pe noul fundaș dreapta. După pauza internațională îl vom avea și pe Anzor. Este o presiune, avem calitate multă. Screciu, Anzor, Cicâldău. Cicâldău este apt de joc. Vine Lukic, atacantul. Cu cât facem mai multe puncte și trece mai mult timp… e în favoarea noastră. Gâlcă își face o treabă bună, a avut o medie foarte bună până acum patru etape. Hai să scoatem Clujul, că este liderul de moment. Să faci egal la ei, în condițiile în care au bătut CFR, au bătut Rapid și au făcut egal cu FCSB, e un rezultat care nici nu te bucură, nici nu te întristează. Dacă până acum 4 meciuri avea medie de peste două puncte pe meci, trebuie să vedem și partea bună. Nu putem acum după 3 meciuri să spunem că nu mai suntem mulţumiţi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *