Ştiinţa transferă şi un fundaş dreapta

0
442

Campania de achiziţii nu s-a încheiat pentru Universitatea Craiova. Unul dintre posturile deficitare în ultimii ani a fost cel de fundaş dreapta şi clubul va încerca din nou să-l acopere, după ce variantele Ştefan Vlădoiu, Mihai Căpăţână şi Florin Gaşpăr nu l-au satisfăcut pe antrenorul Costel Gâlcă. Clubul din Bănie şi-a anunţat abonaţii prin intermediul unui mail că intenţionează să completeze lotul cu un fundaş dreapta şi această mutare se va produce în următoarele zile. Spaniolul Iago Lopez (25 de ani), care a jucat ultima dată la Alcorcon, după ce a trecut pe la Logrones şi Mirandes, şi este liber de contract acum, este în vizorul clubului din Bănie.

“În vară, ne-am angajat față de tine că vei fi informat cu promptitudine atunci când apar noutăți la echipa noastră de suflet, Universitatea Craiova. Ne dorim să simți că faci parte din această familie și, din acest motiv, am ales să te informăm direct despre deciziile care modelează viitorul clubului nostru. Astăzi, îți supunem atenției următoarea mutare în lot, pe care clubul o face în zilele următoare. Antrenorul nostru, Costel Gâlcă, își dorește încă o opțiune pentru postul de fundaș dreapta. A propus o listă scurtă de jucători și, în acest moment, managementul clubului face eforturi pentru a duce cât mai rapid pe unul dintre aceștia. Va fi un fundaș dreapta străin care se va plia pe spiritul și conceptul tactic al Științei, va aduce plus – valoare compartimentului defensiv al echipei și va oferi antrenorului noi soluții în alegerea echipei de start în acest sezon. Deoarece negocierile sunt în curs, din păcate nu îți putem divulga numele lui, însă ne dorim ca tu să știi că provine dintr-un campionat respectat al Europei și are numeroase calități pe care le considerăm necesare echipei noastre” este mesajul transmis de clubul Universitatea Craiova, pe mail, fanilor săi.

Costel Gâlcă a confirmat că transferurile nu s-au încheiat pentru formaţia din Bănie şi spune că pentru lupta la titlu sunt necesare multe achiziţii. „Vor mai veni jucători, vom vedea de ce avem nevoie, nu întotdeauna este posibil să luăm ce vrem, căutăm jucători care să se integreze pe ce îmi doresc. Dacă vrem să luăm titlul, trebuie să fim ambiţioşi cu transferurile, să luăm jucători care să se plieze pe ce vrem noi” a spus Costel Gâlcă, într-o conferinţă de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *