Anzor Mekvabishvili va lipsi 6 săptămâni

0
67

După ce a ieşit de pe teren accidentat în derby-ul cu Dinamo, mijlocaşul gruzin al Universităţii Craiova, Anzor Mekvabishvili (23 de ani), a efectuat astăzi un RMN, în urma căruia s-a constatat că jucătorul adus de la Dinamo Tbilisi nu ruptură de ligamente încrucişate, aşa cum se preconizase, ci numai o întindere a ligamentelor, care are nevoie de o pauză de o lună şi jumătate. Astfel, internaţionalul georgian a scăpat astfel de intervenţie chirurgicală, dar va absenta totuşi o perioadă de şase săptămâni de pe teren.

„În urma investigațiilor medicale, Anzor Mekvabishvili va lipsi de pe terenul de joc aproximativ 6 săptămâni. Recuperare rapidă, Anzor!” este mesajul transmis de Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

Cel mai probabil, mijlocaşul georgian pentru care Mihai Rotaru a plătit 750.000 de euro va rata următoarele cinci meciuri din campionat, revenirea pe teren fiind preconizată după pauza din octombrie a Superligii, prilejuită de meciurile echipei naţionale. Astfel, Anzor Mekvabishvili va fi apt de joc, cel mai probabil, în etapa a 13-a, la meciul Universitatea Craiova – FC Botoşani.

Anzor Mekvabishvili a făcut parte din lotul Georgiei la Euro 2024. El a jucat în toate cele trei meciuri din faza grupelor, însă a fost suspendat pentru duelul din optimi cu Spania, pierdut cu 1-4 de Georgia. În acest sezon, jucătorul cotat la 1,2 milioane de euro pe transfermarkt, a evoluat în 8 partide în toate competiţiile pentru echipa antrenată de Costel Gâlcă, reuşind un gol şi un assist.

Următorul meci al Universităţii Craiova este sâmbătă, de la ora 21.30, pe arena „Ion Oblemenco”, împotriva Rapidului, în cadrul etapei a 8-a a Superligii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *