Cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi lovirea sau alte violenţe, reţinut pentru 24 de ore

0
115

În noaptea de 08 spre 09 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, din comuna Bucovăţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi lovirea sau alte violenţe.

În fapt, în cursul zilei de 08 august a.c., ora 17.30, poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără, de 21 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Calea Bucureşti, în urma unui conflict spontan, fostul concubin, un tânăr de 20 de ani, din comuna Bucovăţ, ar fi agresat-o fizic.

În urma evenimentului, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind condusă la o unitate medicală.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat faptul că începând cu data de 17 aprilie a.c., pe numele tânărului a fost emis ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni, acesta având interdicţia de a se apropia de tânără la o distanţă mai mică de 50 de metri.

Tânărul a fost condus la audieri, iar, în urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost dispusă reţinerea sa, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *