Fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, implicat într-un eveniment rutier

0
16

La data de 05 august a.c., ora 18.57, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Gângiova, cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin, în timp ce efectua manevre de parcare a unui autoturism pe bulevardul Tineretului, ar fi lovit un gard provocând avarii autoturismului.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că un bărbat, de 30 de ani, din judeţul Suceava, a condus un autoturism pe aleea Tineretului, iar în urma efectuării manevrelor de parcare, a acroşat un gard împrejmuitor, producând avarii autoturismului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *