Reţinut de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere

0
71

În noaptea de 02 spre 03 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în cursul zilei de 02 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din interiorul autoturismului un portofel cu documente personale, un telefon mobil, cheia autoturismului ce se afla în contact şi suma de 600 de lei.

Totodată, în seara aceleiaşi zile, poliţiştii au fost sesizaţi de bărbatul de 63 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că autoturismul său ar fi fost sustras din faţa locuinţei unde se afla parcat, pe strada Brestei.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti şi a filtrelor instituite, autoturismul a fost depistat şi oprit pe strada Constanţa din localitate, la volanul acestuia fiind identificat un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *