SUA: Donald Trump şi Kamala Harris se confruntă pe data dezbaterii televizate

1
61

Donald Trump şi Kamala Harris şi-au exprimat sâmbătă divergenţele în privinţa dezbaterii lor televizate. „Am convenit cu Fox News ca dezbaterea să aibă loc la 4 septembrie”, a declarat Donald Trump, pe platforma sa Truth Social, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Anunţul a fost contestat rapid de Kamala Harris, acum asigurată că va deveni candidatul democrat după ce a obţinut sprijinul a peste jumătate din delegaţii partidului său, printr-un vot online. Dezbaterea planificată iniţial cu Joe Biden pe ABC pentru 10 septembrie ar trebui să rămână acolo, a opinat Kamala Harris pe X. Ea urmează să-şi aleagă colegul de candidatură, în cel mai scurt timp şi împreună vor începe un turneu prin 7 state cheie.

1 COMENTARIU

  1. Se pare că Trump are dreptate! Kamala folosește banii pentru campanie strânși de Biden, vrea dezbatere la un post de televiziune ,,arvunit ” de Brandon,așa că se vede cu ochiul liber al,, demagogiei” americane căpe tovarăș a vice nu o prea duce mintea să fie o ,,bărbată”! Foloseste ,,avuțiile” moșului ceea ce nu e bine!
    Iată ce spune RT despre ,,curajul ” Kamalei de a fi o ,,bărbată” curajoasă , demnă de un președinte al teroriștilor lumii:
    ,, Harris refuză dezbaterea Fox News cu Trump
    Prezumtivul candidat democrat la președinție și-a acuzat adversarul republican că „a fugit speriat” de la o dezbatere alternativă la ABC News
    Harris refuză dezbaterea Fox News cu Trump
    Kamala Harris vorbește la un miting de campanie în Atlanta, Georgia, 30 iulie 2024 © Getty Images / Julia Beverly
    Vicepreședintele SUA Kamala Harris a refuzat invitația fostului președinte Donald Trump de a lua parte la o dezbatere televizată pe Fox News luna viitoare, insistând ca candidatul republican să se mențină la o confruntare convenită anterior pe ABC News.

    Într-o postare de vineri pe platforma sa Truth Social, Trump a acceptat propunerea lui Fox de a-l dezbate pe Harris pe 4 septembrie în statul Pennsylvania, câmpul de luptă.

    Trump era programat să dezbată președintele Joe Biden la ABC News pe 10 septembrie, înainte ca Biden să-și suspende campania de realegere și să-l susțină pe Harris să candideze în locul său la sfârșitul lunii trecute. Dezbaterea ABC a fost „încheiată”, a explicat Trump, invocând decizia lui Biden de a demisiona și litigiul său în curs împotriva gazdei ABC George Stephanopoulos, despre care el a susținut că a creat „un conflict de interese”.

    Într-o declarație de sâmbătă, campania lui Harris l-a acuzat pe Trump că „a fugit speriat și că încearcă să iasă din dezbatere la care a fost deja de acord”.

    Trump este de acord să discute despre Harris despre Fox
    „Trebuie să nu mai joace jocuri și să se prezinte la dezbaterea la care s-a angajat deja”, a continuat declarația. „Vicepreședintele va fi acolo într-un fel sau altul pentru a profita de ocazie pentru a vorbi unei audiențe naționale de primă ore. Suntem bucuroși să discutăm despre alte dezbateri după cea cu care ambele campanii au fost deja de acord.”

    Fox News este, în general, văzută ca fiind mai simpatic cu Trump, în timp ce ABC este perceput ca fiind mai simpatic cu Harris.

    Trump a dezbătut Biden în iunie, într-o confruntare găzduită de CNN în Atlanta, Georgia. Biden a părut fragil în timpul dezbaterii și și-a pierdut firul de gândire în mai multe ocazii, iar performanța sa slabă a declanșat o criză în cadrul Partidului Democrat, care s-a încheiat în cele din urmă cu suspendarea campaniei sale.

    Trump susține că democrații de rang înalt au organizat o „lovitură de stat” împotriva lui Biden și că fostul președinte Barack Obama a jucat un rol esențial în forțarea președintelui să se retragă. „Toți l-au părăsit și i-au spus: „Ori ieși bine, ori mergem după tine”. Și asta sa întâmplat. Și nu avea de ales. Nu există nicio îndoială despre asta”, a spus el pentru New York Post luna trecută.

    Scriind la Truth Social, Trump a explicat că preferă data aleasă de Fox News de 4 septembrie, deoarece votul anticipat începe în unele state două zile mai târziu.

    „Am cheltuit sute de milioane de dolari, timp și efort luptând cu Joe, iar când am câștigat dezbaterea, au aruncat un nou candidat în ring”, a declarat el. „Cu toate acestea, candidat diferit sau nu, politicile lor proaste sunt aceleași, iar acest lucru va fi dezvăluit cu tărie la dezbaterea din 4 septembrie.”

    Puteți împărtăși această poveste pe rețelele sociale:
    Urmăriți RT peRT
    Donald Trump
    Kamala Harris ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *