Cea mai nebunească cerere în căsătorie, din istorie!

0
349

Un american a izbutit probabil cea mai reuşită şi nebunească cerere în căsătorie care s-a văzut vreodată. În ajutorul lui au venit sute de oameni inimoşi care au transformat o seară obşinuită într-un moment de neuitat pentru iubita lui.

Sute de oameni au muncit pentru a pune la punct, în cele mai mici detalii o seară pe care iubita americanului din imagini nu o va uita niciodată, la fel cum nu o vor uita nici cei care vor viziona clipul de mai jos.

Nicki şi Justin sunt doi îndrăgostiţi care merg la un restaurant dintr-un mall, din California. La un moment dat, o tânără furioasă vine şi varsă un pahar cu apă pe cămaşa bărbatului, reproşându-i infidelitatea. Povestea devine tensionată, iar doi bărbaţi în uniformă apar pentru a “investiga” cazul şi îl trimit pe amorez să îşi usuce hainele. Totul face parte însă dintr-un scenariu, orchestrat din umbră, iar echipa de scenariştii îi ghidează pas cu pas pe actori.

După ce îşi revine din sperietură, Nicki asistă în lacrimi de bucurie la un spectacol pregătit doar pentru ea. Sute de dansatori şi chiar oameni obişnuiţi iau parte la un show grandios care are loc în grădina mall-ului. Justin apare în costum de ginere, îngenunchează şi o cere în căsătorie. Mai mult decât atât, femeia, care e aproape să leşine de emoţie, este îmbrăcată repede în rochie de mireasă, se trezeşte ca prin minune cu toţi prietenii şi rudele şi are parte de cea mai mare nuntă la care a visat vreodată.

Crezi că poate exista ceva mai spectaculos de atât?

Vezi clipul aici http://youtu.be/eJWlavnM6b0

(Libertatea)