Căminele studenţeşti din Craiova, suprasolicitate

1
381

Studenţii Universităţii din Craiova, veniţi din afara oraşului, au solicitat în majoritate ca pe perioada cursurilor să se cazeze în căminele studenţeşti. Astfel că, spre deosebire de anul trecut, numărul de cereri depăşeşte numărul de locuri. Sute de cursanţi au trecut şi pe lista de aşteptare.

„Spre deosebire de anul trecut s-au ocupat toate cele 3.000 de locuri. S-au dat chiar şi cele din Căminul nr. 10, aflat în reparaţii. Şi avem mulţi studenţi şi pe lista de aşteptare. Aceştia mai au şansa să se cazeze în cămin dacă cei care au obţinut cameră renunţă. În aceste zile se hotărăsc, iar noi pe 30 septembrie le centralizăm şi le punem la dispoziţie”, a precizat Alin Stoica, preşedintele Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti din Craiova, care se ocupă de repartizarea locurilor de cazare în căminele Universităţii.

Locurile de cămin au fost distribuite şi vor fi ocupate de studenţi pe 27 şi 28 septembrie a.c. Soluţia decisivă pentru cei care nu au prins un loc într-una din camere se va anunţa pe 30 septembrie a.c.

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.