Ponta: Când am avertizat cu excluderea din PSD, mă refeream la oricine, nu doar la Vanghelie

0
276

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, ieri, că atunci când a transmis mesajul privind excluderea celor care vor începe să se lupte pentru şefia partidului până la prezidenţiale s-a referit nu doar la Marian Vanghelie, ci la oricine. ”Ceea ce pot să vă confirm – e un lucru pe care l-am spus şi la Orăştie – am adresat o avertizare şi un mesaj foarte clar către toţi colegii mei: cine se ocupă până pe 16 noiembrie de ce va face după, cine se bate pe moştenirea lăsată de mine, îl excludem din partid. Nu mă refeream doar la domnul Vanghelie, mă refeream la oricine”, a spus Ponta.

        El a precizat că este convins că la Orăştie toţi social-democraţii au primit meajul că bătălia pe pielea ursului din pădure e un lucru care nu va mai fi acceptat, întrucât ar fi o mare greşeală după experienţele din 2004 şi 2009. După 16 noiembrie, dacă au locuri libere lăsate de mine, atunci sigur că va fi o competiţie. Dar până pe 16 noiembrie cine nu înţelege acest lucru pleacă din partid”, a spus Ponta.

         Întrebat dacă la şedinţa informală a CExN de la Orăştie a existat o altercaţie între Marian Vanghelie şi Mihnea Costoiu, Ponta a răspuns: ”Nu, nu, astea sunt poveştile dumneavoastră şi ştiţi cum spuneţi dumneavoastră, jurnaliştii: când o ştire e frumoasă, e păcat să fie şi adevărată. Dumneavoastră puteţi să o discutaţi”.