Ponta îi sugerează deputatei Mizil că ar putea fi demisă

1
329

Deputata de Zăbrăuţi (sectorul 5) Oana Niculescu Mizil solicită, într-o scrisoare publică, reluarea votului în Comitetul Executiv al PSD pe tema înlocuirii lui Marian Vanghelie din fruntea PSD Bucureşti. „Solicit reluarea votului în CEX cu privire la situaţia organizaţiei PSD București. Am fost aruncaţi într-o ambuscadă. (…) Sunt foarte supărată pentru că am fost minţită într-o adunare oficială a PSD, cum este Comitetul Executiv Naţional. Nu sunt și nu am fost niciodată de acord ca în partid să dăm votul pentru răfuielile personale ale unora. Mi s-a părut ciudat că, în timpul ședinţei, nu s-a citit articolul din Statutul partidului la care s-a făcut referire când s-a pus în discuţie organizaţia de București. Abia după ședinţă, când am citit art.158 lit.j, am realizat ambuscada în care am fost aruncaţi. Mai precis, prevederea respectivă stipulează că, la propunerea președintelui partidului, CEX poate hotărâ dizolvarea Birourilor Permanente ale organizaţiilor. În aceeaşi situaţie sunt şi ceilalţi preşedinţi de organizaţii prezenţi la CEX, cărora li s-a spus că votează ceva, dar, de fapt, au votat altceva”, scrie Oana Niculescu Mizil, pe blog.

„Daca a votat şi nu a ştiut ce voteazã înseamnã cã nu e bunã de preşedinte. Sã nu mai voteze niciodatã. Ca sã te abţii, trebuie sã înţelegi de la ce te abţii. Dacã doamna Mizil nu ştie ce voteazã, înseamnã cã nu trebuie sã mai voteze şi sã gãsim un preşedinte care ştie ce voteazã. Nu se poate sã spui cã nu ştii ce votezi”, a fost comentariul preşedintelui PSD Victor Ponta, din care se întrevede o ameninţare voalatã la adresa filialei partidului din Cãlãraşi. Ponta a fost completat de Adrian Nãstase, care a spus cã „dacã Oana Mizil sau alţii nu au înţeles ce voteazã, cred cã este regretabil, dar cred cã este important pentru ce s-a votat – aceastã idee de a întãri organizaţia de Bucureşti. S-ar putea ca la Cãlãraşi lucrurile sã stea altfel”.

 

1 COMENTARIU

  1. Bai Ponta omul ala a muncit in prtid,asa faceti voi toti stabii din acest partid,oamenii care va-juta îi dati la oparte,faceti o mare greşeală,de aceia prtidul este acum unde este,dumneta nu vei lua presedinte în veci!

Comments are closed.