Accidentată pe trecerea de pietoni

2
385

O femeie de 62 de ani, din Craiova, a fost accidentată, ieri după-amiază, pe bulevardul „Ştirbei Vodă” din Craiova, în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

O craioveancă de 62 de ani a fost accidentată, ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, pe trecerea de pietoni de la intersecţia bulevardului „Ştirbei Vodă” cu strada „Gheorghe Doja”, de un Daewoo Matiz al cărui şofer nu i-a acordat prioritate de trecere. La locul accidentului au ajuns poliţiştii de la Rutieră şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dolj, femeia fiind preluată şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru investigaţii suplimentare, întrucât prezenta multiple traumatisme în zona membrelor inferioare şi a bazinului.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, la volanul Matizului se afla Marian Vâlcu, de 52 de ani, din Craiova, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

2 COMENTARII

Comments are closed.