Arestat după ce a fost la un pas de a-şi ucide fratele

0
281

Un doljean de 39 de ani a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat, după ce a fost la un pas de a-şi ucide fratele. Şi totul din cauza băuturii.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, Constantin Melcea, de 39 de ani, din satul Călugărei, comuna Orodel, şi fratele său, de 33 de ani, au sărbătorit împreună ziua de 1 martie, la cârciuma din sat. După ce au băut bine, s-au întors amândoi acasă. Constantin s-a culcat, iar fratele său a plecat din nou, prin sat. Când a revenit, l-a găsit pe Constantin la masă şi i-a reproşat că a băut fără el. S-au apucat la ceartă, au schimbat câţiva pumni, iar la un moment dat Constantin Melcea a pus mâna pe un cuţit de pe masă şi şi-a lovit fratele în abdomen. Mama celor doi a sunat pe 112, la faţa locului sosind Poliţia şi o ambulanţă, victima fiind transportată la spital, iar agresorul fiind reţinut şi adus la Craiova, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

„Medicii legişti au stabilit că rana suferită de victimă i-a pus viaţa în primejdie, astfel că agresorul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat. Sâmbătă, Tribunalul Dolj a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, procuror Magda Bădescu. Apărătorul lui Constantin Melcea a declarat recurs, care se va judeca mâine, la Curtea de Apel Craiova.