„ColinDar” cu Paula Seling

0
74

Paula Seling va participa, pentru al VII – lea an consecutiv, la concertul caritabil „ColinDar” organizat de Asociaţia „Vasiliada” în sprijinul tinerilor cu dizabilităţi din Craiova. Evenimentul se va desfăşura miercuri, 4 decembrie a.c., ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional „Marin Sorescu” şi va fi prezentat de actorul Ovidiu Cuncea.

Concertul va aduce pe scena Teatrului Naţional din Craiova, pe lângă îndrăgita solistă Paula Seling, pe cunoscutul interpret de muzică folk Ducu Bertzi. În deschidere va avea loc un scurt recital de colinde susţinut de Grupul Psaltic „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” al Catedralei Mitropolitane din Craiova. Fondurile obţinute în urma acestui eveniment vor fi orientate către Programul de sprijin pentru tinerii cu dizabilităţi, implementat de Asociaţia Vasiliada.

Invitaţiile se găsesc la sediul organizaţiei din Craiova, strada „Fraţii Buzeşti” nr. 20 (vizavi de Hotelul „Green House”), tel. 0251.521.040. Detalii privind organizarea concertului se pot gasi şi pe site-ul www.asociatiavasiliada.ro.