„Prietenii Motanului Încălțat” încheie seria reprezentațiilor lunii martie la „Colibri”

0
157

Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” prezintă astăzi, 29 martie, de la ora 18.00, spectacolul „Bună dimineața, noapte bună”, adaptare după Donald Bisset, în regia lui Joro Ivanov, cu scenografia semnată Eustațiu Gregorian, pe muzica lui Alexandr Mihailov. Povestea este spusă publicului de actrițele Adriana Ioncu și Alla Cebotari.

Mâine, 30 martie, la ora 11.00, este programat spectacolul „Prietenii Motanului Încălțat”, o propunere de interpretare a cunoscutei povești venită din partea actriței Iulia Cârstea, care semnează scenariul și regia și pe care publicul o va regăsi în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia îi aparține Eugeniei Tărășescu-Jianu.

Tot la „Colibri” craiovenii mai pot vizita până mâine, 30 martie, expoziția de scenografie din Serbia „Lumi și eroi / Worlds and heroes”, o creație a Festivalului Internațional al Teatrelor pentru Copii Subotica, Open University, Muzeului Teatrului din Novi Sad, Academiei Comisiei Europene de Păpuși și Miniteater Ljubljana (Slovenia) – lider al proiectului.

Seria reprezentațiilor lunii aprilie va fi deschisă sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 18.00, de premiera spectacolului „Eu sunt Shakespeare”.