„ColinDAR” cu Paula Seling și Ducu Bertzi, la Craiova

0
34


Paula Seling va participa, pentru al șaptelea an consecutiv, la concertul de colinde caritabil „ColinDAR” organizat de Asociaţia „Vasiliada” – aflată în subordinea mitropoliei Olteniei – în sprijinul tinerilor cu dizabilităţi din Craiova.

Evenimentul – unul devenit deja tradițional – se va desfăşura miercuri, 4 decembrie a.c., începând cu ora 19.00, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, și îl va avea ca invitat special pe îndrăgitul interpret Ducu Bertzi. De asemenea, vor urca pe scenă Corul mimico-gestual „Anghelos” și Grupul Psaltic „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” al Catedralei Mitropolitane din Craiova, prezentator fiind actorul Ovidiu Cuncea.

Intrarea se va face pe bază de invitații, care se găsesc la sediul Asociației „Vasiliada”, din strada „Frații Buzești” nr. 20 – vizavi de Hotelul „Green House” – (tel. 0251.521.040) și care au contravaloarea de 30 de lei. Fondurile obținute în urma concertului vor fi orientate către programul de sprijin pentru tinerii cu dizabilități, implementat de amintita asociație. «„ColinDAR” se doreşte a fi, în egală măsură, un eveniment de atragere de fonduri şi o modalitate de a cultiva şi promova sentimentul de responsabilitate socială în rândul craiovenilor», au precizat reprezentanţii „Vasiliada”.