Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj : „Alegerile pentru Parlamentul European sunt printre cele mai importante scrutine la care participăm”

0
139

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, ieri, la ieşirea de la urne, că alegerile pentru desemnarea celor 32 de eurodeputaţi în Parlamentul European prezintă o mare însemnătate, fiind esenţial pentru România să aibă o voce puternică la Bruxelles. La secţia de votare, amenajată în incinta Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trişcu”, Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj, a fost însoţit de către primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu.

„Apreciez că aceste alegeri pentru Parlamentul European sunt printre cele mai importante scrutine la care participăm. Ca unul care ajunge cel puţin o dată la două luni la Bruxelles, în calitate de preşedinte al delegaţiei României la Comitetul Regiunilor, pot să vă spun că ţara noastră, a şaptea ca mărime din spaţiul comunitar, trebuie să-şi câştige locul pe care-l merită. Dacă nu ar fi existat Uniunea Europeană, România ar fi rămas înţepenită, iar judeţul Dolj ar fi beneficiat, dacă ne axam doar pe fondurile alocate de la bugetul de stat, de până la cinci procente din cât are acum…”