„Porți deschise la ElectroCOLOBRI”

0
40

În cadrul Săptămânii Teatrului, organizată de Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” în perioada 20-27 martie, micii spectatori sunt poftiți nu numai în sala de spectacol, ci și în culisele instituției! Evenimentul „Porți deschise la ElectroCOLIBRI” a debutat ieri și se desfășoară și pe parcursul zilelor de astăzi și mâine, 26 martie, între orele 10.00 și 16.00.

 „La celelalte ediții ale acestui eveniment, foarte mulți și-au exprimat dorința și curiozitatea de a vedea ce se întâmplă în teatru, dincolo de sala de spectacol. Și au putut să pătrundă în tot ceea ce înseamnă spațiile instituției – în birouri, în ateliere, în culise, în depozitul de păpuși –, ceea ce se va întâmpla și acum. Nici unul din ungherele teatrului nu va rămâne nevizitat de cei ce vor dori să o facă”, a menționat Adriana Teodorescu, managerul teatrului.

În minunata călătorie prin lumea magică a poveştilor și păpuşilor, cei mici se vor bucura de personaje, vor admira decoruri și costume. Fiecare colţ al teatrului va putea fi explorat, descoperit de ochii curioși ai vizitatorilor. De asemenea, aceștia vor putea vedea expoziția „Lumi și Eroi / Worlds and Heros”, din Serbia, recent deschisă în Sala Studio a instituției. Săptămâna Teatrului se va încheia joi, 27 martie – când se va sărbători Ziua Mondială a Teatrului –, cu o reprezentație cu public la spectacolul „Eu sunt Shakespeare”, pe un text de Alina Nelega, în regia lui Gavril Cadariu și scenografia de Tiberiu Toitan şi Ioana Micu, a cărui premieră va avea loc pe data de 4 aprilie, ș.a.