Campanie TNL Dolj : „De Crăciun, dăruieşte-le un zâmbet”

0
233

Membrii Tineretului Naţional Liberal Dolj s-au deplasat timp de câteva zile în comunele Ghindeni, Bucovăţ şi Castranova pentru a vizita peste 250 de copii aparţinând unor familii fără posibilităţi financiare prea mari. Micuţii au primit pachete conţinând dulciuri, alimente, hăinuţe şi jucării, strânse în cadrul campaniei de caritate “De Crăciun, dăruieşte-le un zâmbet!”, o iniţiativă marca TNL Dolj.

Această campanie a demarat în data de 9 decembrie 2014, fiind promovată intens pe reţelele de socializare, cât şi prin intermediul membrilor TNL Dolj, care au căutat să găsească un număr cât mai mare de persoane binevoitoare să sprijine acest demers, pentru a aduce bucurie pe chipul cât mai multor copii. Campania  s-a bucurat de un real succes, reuşindu-se să se colecteze cantităţi importante de dulciuri şi alimente, cât şi un număr impresionant de hăinuţe şi jucării. „Prin această campanie de caritate ne-am dorit ca spiritul Crăciunului să ajungă în sufletul cât mai multor micuţi şi măcăr pentru o clipă zâmbetul să apară pe chipul lor. Îmbrăţişările micuţilor, zâmbetul de pe chipul lor, însă din nefericire şi lacrimile unor părinţi care ne-au mărturisit că nu aveau ce să le pună sub brad copiilor de sărbători, m-au marcat în mod deosebit şi m-au determinat ca împreună cu colegii mei să ne luăm angajamentul de a reveni la aceste familii….”, Doru Câplea, Copreşedinte TNL Dolj.

„Mi-aş dori ca aceste trăiri să fie împărtăţite şi de ceilalţi oameni”

Cu acest prilej, Tineretul Naţional Liberal Dolj mulţumeşte public tuturor persoanelor cu inimă mare care au sprijinit această campanie de caritate. Leontina Negrea, iniţiatoarea campaniei de caritate a precizat că această acţiune a fost una dintre cele mai importante împliniri pe care le-a avut în 2014. „Ne-am dedicat toate resursele acestei iniţiative iar la final am experimentat o bucurie pe care doar cei ce o trăiesc o pot simţi. Mi-aş dori ca aceste trăiri să fie împărtăţite şi de ceilalţi oameni. Experienţa pe care am avut-o nu se poate compara cu nicio altă activitate pe care am desfăşurat-o în alte acţiuni. Sentimentul pe care îl ai atunci când vezi bucurie în ochii copiilor care se entuziasmează de lucruri mărunte, este înălţător. Rolul de Moş Crăciun a amplificat şi mai mult sentimentul de mulţumire sufletească şi mi-a dat puterea de a face şi alţi copii la fel de fericiţi. În dorinţa de a dezvolta şi în conştiinţa colectivă nevoia de a fi generoşi şi de a face lucruri care ne înalţă spiritual o să continuăm astfel de campanii şi pe viitor.”, a precizat tânăra liberală.

Adrian Biţînă, Copreşedinte TNL Dolj a trăit alături de colegii săi cele mai profunde sentimente vâzând fericirea dn ochii copiilor pe care tinerii i-au vizitat. „În ultimele zile am trăit alături de colegii mei cele mai profunde sentimente văzând fericirea din ochii copiilor pe care i-am vizitat. Chiar dacă aceste daruri nu schimbă prea mult situația lor, pentru ei înseamnă mult că cineva i-a vizitat în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. În următorii ani ne dorim ca numărul familiilor pe care le vom vizita să crească.”, a subliniat Adrian Biţînă, Copreşedinte TNL Dolj.