Jocuri de poveste la Grădiniţa „Tudor Vladimirescu”

1
219

Noul an şcolar se apropie cu paşi repezi, așa că la Grădiniţa „Tudor Vladimirescu” din Craiova se fac ultimele pregătiri în ceea ce priveşte reparaţiile şi igienizarea, dar şi înfrumuseţarea locurilor de joacă. De asemenea, cu sprijinul a două organizaţii neguvernamentale, copiii vor putea pătrunde mai uşor în lumea poveştilor.

Se refac sălile de curs, se igienizează toate spaţiile disponibile, se refac locurile de joacă, în câteva cuvinte se munceşte la Grădiniţa „Tudor Vladimirescu” din Craiova, astfel încât, în noul an şcolar, micuţii să aibă toate condiţiile în cele două imobile ale instituţiei de învăţământ preşcolar. „Ne propunem, în anul şcolar 2015/2016,continuarea proiectelor educaţionale şi a parteneriatelor dezvoltate în ultimii ani, dar şi iniţierea altora cu impact pozitiv în asigurarea unui învăţământ modern şi menţinerea unei relaţii strânse cu comunitatea. Avem, în acest sens, şi sprijinul real al părinţilor, prin Asociaţia Părinţilor şi Cadrelor Didactice. Ne dorim, de asemenea, continuarea sprijinului acordat părinţilor prin oferirea de consultaţii pe tema metodelor de educare pozitivă, organizarea unor cursuri de prim-ajutor pentru aceştia şi cadrele didactice, construirea unei mini-baze sportive cu teren de handbal şi fotbal”, a precizat prof. Maria Dinu, directorul Grădiniţei „Tudor Vladimirescu”.

Voluntarii se implică

Micuţii de la „Tudor Vladimirescu” au parte şi de distracţie, într-o sală de joc decorată de Andreea CrisruanaGiura, Claudiu Mirea şi Adina Tomşa, voluntari ai Organizaţiei „Salvaţi copiii!”, cea de-a doua asociaţie, pe lângă cea a părinţilor şi cadrelor didactice, implicată în proiect. „Aceşti voluntari refac picturile din curtea Grădiniţei, astfel încât copiii să regăsească lumea de poveste care îi îndeamnă la joc şi îi ajută să se integreze mai uşor în colectivitate. Asociaţia Părinţilor şi Cadrelor Didactice din unitate a procurat materialele de lucru, iar parteneriatul cu cele două organizaţii ne sprijină în asigurarea unui cadru adecvat dezvoltării optime a copiilor, mulțumindu-le pentru ajutorul acordat”, a completa prof. Maria Dinu.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari voluntarilor pentru activitatea desfasurata la Gradinita “Tudor Vladimirescu”! Ii asigur de respectul si consideratia mea!

Comments are closed.