Proiectul „Engleza juridică pentru avocaţi”, la final

0
231

Asociaţia Tinerilor Avocaţi din Baroul Dolj în parteneriat cu Baroul Dolj a desfăşurat în perioada 10 februarie – 10 mai 2014 proiectul „Engleza juridică pentru avocaţi”, constând în parcurgerea unui curs de limba engleza pe trei module, acestea desfăşurându-se într-un atelier săptămânal pe parcursul celor trei luni. „Acest proiect a fost gândit exclusiv ca unul de voluntariat, cursurile fiind ţinute în mod gratuit de formatorul Mihaela Blejdea – avocat în cadrul Baroului Dolj şi traducător autorizat de Ministerul Justiţiei pentru limbile engleză şi franceză.

În derularea proiectului am beneficiat de suportul logistic oferit de Baroul Dolj”, a precizat av. Narcisa Ciobanu, secretarul general al Asociaţiei Tinerilor Avocaţi din Baroul Dolj. Acest proiect se înscrie în seria proiectelor şi acţiunilor iniţiate şi desfăşurate de Asociaţia Tinerilor Avocaţi din Baroul Dolj care vor să dea o nouă perspectivă în zona Olteniei în ceea ce priveşte noţiunea de voluntar şi voluntariat în interiorul castei profesionale a avocaţilor.

Astăzi, odată cu finalizarea proiectului, începând cu ora 14.00, la sediul Baroului Dolj, va avea loc festivitatea de acordare a diplomelor de participare tuturor avocatilor înscrişi în proiect. „Va avea loc, totodată, şi o tombolă prin care va fi trasă la sorţi, dintre doamnele şi domnişoarele avocat care au avut cel puţin o prezenţă la cursuri, câştigătoarea unei rochii create de reputatul designer vestimentar Agnes Toma, ţinută care ne este oferită de magazinul Detalii by Agnes Toma din Craiova, alăturându-se în acest fel activităţilor demarate de Asociaţia Tinerilor Avocati din Baroul Dolj”, a completat av. Narcisa Ciobanu.