Sporturi de sală – Handbalistele, amical „de gală” cu Oltchim

0
136

Handbalistele de la SCM Craiova vor profita de pauza competiţională datorată dubeli naţionalei României cu Serbia şi vor disputa un meci amical contra campioanei Oltchim Rm. Vâlcea, astăzi, de la ora 12. Campioanele vor fi lipsite de majoritatea jucătoarelor de bază, dar şi de antrenorul Radu Voina, alături de care se află la lotul naţional.

Echipa de baschet feminin SCM Craiova a fost învinsă pe teren propriu de liderul CS Municipal Târgovişte, scor 61–87 ( 17–24, 13–25; 10–21, 21–17). Antrenorul Liviu Manea le-a folosit pe: Hoskins 28p, Greer, 16p, Bartee 11p, Borş 4p, Simionca 2p. „ A fost un meci greu,un joc împotriva primei clasate, favorită la câştigarea titlului naţional. Noi am jucat doar în 5 jucătoare. Din păcate avem multe probleme de lot, cu multe jucătoare accidentate. Urmează ultimul meci din sezonul regulat, la Satu-Mare, înainte de startul play-off-ului. După meciul de sîmbătă vom avea o pauză competiţională, până în data de 5 aprilie, după care start în play-off unde vom întîlni echipa din Arad” a declarat Manea. SCM joacă mâine, la Satu Mare cu CS Municipal. Băieţii de la SCM vor juca pe teren propriu contra campioanei Mobitelco Cluj Napoca, meci programat mâine, de la ora 18. ”Întîlnim echipa campioană, lucru care nu poate decât să ne motiveze. Venim după un joc foarte slab, dar sunt convins că băieţii vor demonstra că a fost un accident ceea ce s-a întîmplat în jocul de la Bucureşti. Sunt convins că va fi o dispută foarte interesantă la care, ca de obicei, vom avea o sală plină şi tocmai de aceea dorim să le oferim momente de bucurie suporterilor noştri” a declarat antrenorul Andelko Mandici.

Voleibalistele de la SCM Craiova au o misiune imposibilă în play-off, urmând să întâlnescă echipa campioană Tomis Constanţa. Prima manşă din sistemul „cel mai bun din trei meciuri” se va disputa astăzi, de la ora 15, la Constanţa, acolo unde de altfel se vor disputa toate cele 3 jocuri, dacă va fi cazul, SCM renunţând să organizeze acasă una dintre partide. ”O serie de partide pe care le vom disputa la Constanţa, cu una dintre cele mai puternice formaţii din campionatul românesc. Nu vom merge în vizită la Constanţa şi ne vom vinde foarte scump pielea” a declarat antrenorul craiovencelor, Marian Constantin. Echipa de volei masculin va disputa mâine, de la ora 16, partida a doua din play-off-ul pentru locurile 5-8 cu LPS Piatra Neamţ, craiovenii pierzând primul joc. ”Un meci dificil, dar unul care va fi foarte disputat. După ce am fost învinşi la Piatra-Neamţ, in extremis, ne dorim foarte mult revanşa. Îi simt şi pe băieţii că doresc să câştige acest meci şi sunt convins că va fi o partidă foarte apreciată de spectatori” a declarat antrenorul SCM-ului, Dănuţ Pascu.