Pigliacelli – Până să o comită Creţu, o comisese Mirko, dar el a scăpat, când le-a servit gazdelor mingea, dar acestea au tras paralel cu poarta. La goluri nu are vreo vină, deşi la a doua reuşită a gazdelor putea să iasă în atacant, să-i mai taie din opţiuni, ori italianul a stat în poartă, s-a temut să nu fie driblat şi n-a avut nicio şansă.
Căpăţână – Nu i se poate reproşa nimic la capitolul determinare, dar el nu are valoare de Universitatea nici pe postul său de bază, cel de mijlocaş, cu atât mai puţin ca fundaş dreapta. Şi-a pierdut marcajul la primul gol al Argeşului, cum făcuse şi la reuşita Farului. A fost trecut la mijloc după pauză, n-a fost mult mai eficient, apoi a ieşit.
Screciu – Golul al doilea al gazdelor îi aparţine, şi la al treilea are o vină, chiar şi la primul putea bloca acea centrare. Practic, el şi Creţu au „rezolvat” meciul. Dacă Reghecampf îl vede fundaş central şi e dispus să meargă până în pânzele albe cu Screciu, atunci e o problemă, fiindcă nu se sacrifică numai un rezultat, ci un întreg sezon. Sunt deja mai multe meciuri pierdute pe gafele lui Screciu, iar cel de la Piteşti poate fi inclus în această serie. Inexplicabil cum nu este încercat în faţa apărării, în condiţiile în care oricum există o mare problemă cu mijlocaşul de închidere, toate variantele folosite până acum fiind falimentare. Cel puţin fundaşi centrali ar mai fi prin lot, Papp şi Bălaşa făcând tuşa, iar Găman va reveni după accidentare.
Marius Constantin – N-a fost nici el deloc în joc, n-a făcut erori majore, dar nici util n-a fost, e greu la vârsta lui să facă faţă în jocul acesta avântat al Craiovei, poate şi din această cauză este folosit de obicei Screciu lângă Găman, fiindcă nici Constantin, nici Bălaşa sau Papp nu au viteză.
Bancu – Meci neconvingător şi pentru el, a fost bulevard pe partea sa după eliminare, Ivan a venit şi el destul de greu să-l ajute. De altfel, din stânga a şi plecat golul egalizator. Pe atac a fost mai inspirat, a avut acea reluare peste poartă în debutul părţii secunde, a găsit şi assist-ul spre final, la reuşita lui Nistor.
Creţu – E „spart”, ca restul mijlocaşilor defensivi, iar acum a fost şi nesimţit. N-am înţeles nici până acum declaraţia lui Reghecampf – „mulţumesc conducerii clubului pentru efortul de a-l transfera pe Creţu”. Oricum, mijlocaşul moldovean era de mult în vizorul clubului, n-a fost ideea lui Reghe aducerea lui. Când Creţu a bifat FCSB în CV-ul său, e clar că a devenit ţinta lui Mihai Rotaru, care stă cu ochii permanent pe rebuturile lui Gigi Becali. La Piteşti, Creţu a fost de-a dreptul lipsit de caracter, nu e posibil să le strici duminica sutelor de mii de suporteri ai Ştiinţei, să-ţi baţi joc de restul coechipierilor, de un club cu renume, luând două galbene în 5 minute, în startul partidei, când echipa ta conduce. Când încasezi salariul, mai mult 500 de milioane de lei vechi (!!!) pe lună, în timp ce unii dintre fani, de care ţi-ai bătut joc, au salariul minim pe economie şi sunt dispuşi să cheltuie din el ca să vină la stadion sau în deplasări, atunci ai mare tupeu, mare curaj să mai ieşi pe stradă. E neverosimil că nu a apărut deja public cu scuze pentru indolenţa sa, pentru lipsa de bun simţ.
Nistor – Gol şi pasă de gol la Piteşti, şi-a cam făcut norma, problema e că a pus gazdele pe contraatac de câteva ori şi nu l-a văzut să intercepteze vreo minge. El e bun să contabilizeze pierderile după meci, la declaraţii, neaoşe, în stilul său. Oricum, golul este de pus în ramă.
Roguljic – Până acum se poate spune că a confirmat, are 2 goluri în 3 meciuri, plus unul într-un amical. Şi a venit în timpul sezonului, fără pregătirea de vară. Pare să aibă calitate, e de urmărit în continuare, şi în declaraţii arată că posedă un anumit nivel de educaţie. Impecabilă reluarea la gol, execuţie fină, dar apoi nu se poate spune că a avut consistenţă în joc.
Câmpanu – N-a fost nici catastrofă, n-a fost nici util. A scos un galben, a tras un şut aiurea, a asistat cum Işfan a trecut fluierând pe lângă el şi apoi de Căpăţână şi Marius Constantin. 500.000 de euro a costat Câmpanu, acum un an. Işfan de la Mioveni, transferat de Argeş cu 25.000 de euro, nu l-a urmărit nimeni, l-am adus pe Câmpanu din nordul Moldovei cu o jumătate de milion de euro.
Ivan – Meci destul de slab şi pentru el, după cele 4 goluri cu Mioveniul n-a mai fost la fel de inspirat. Dacă tot nu găsesc calea spre gol Koljic şi Markovic, atunci ar trebui să fie folosit Ivan vârf împins sau al doilea vârf, fiindcă în bandă se iroseşte. A jucat stânga în prima repriză, s-a repliat destul de greu după eliminarea lui Creţu, a fost trecut în dreapta în partea a doua, a venit cu acea centrare pentru Baiaram.
Koljic – N-a fost penibil ca în meciul cu Farul, dar nici realizări nu a avut, din păcate. A avut două lovituri de cap periculoase, şi o reluare cu piciorul la cornerul executat de Nistor, dar Greab a fost inspirat.
Vlădoiu – Pare să fi pierdut trenul pentru acest post, el la al treilea sezon în care nu confirmă, poate ar trebui să primească o delegare către alte zări. L-a întors pensionarul Latovlevici ca pe clătită la golul al treilea. A bifat totuşi o centrare decentă, nespeculată de Roguljic şi Bancu. De mult timp, posturile de fundaş dreapta şi închizătot sunt deficitare la Universitatea Craiova, fiindcă se fac mereu compromisuri în fiecare mercato.
Ivanov – Invizibil, nu mai reuşeşte nimic, e un jucător aflat prin lot, nu-şi aduce un aport concret, nu se poate spune nici că face greşeli, are un joc la alibi.
Markovic – Păcat de acţiunile sale, pe care nu a ştiut să le valorifice. Din driblingurile sale în careu a sărit mingea la Baiaram, când a scăpat spre poartă a ieşit în lateral, în loc să finalizeze de la 16 metri. E tânăr, e talentat, e şi într-o perioadă dificilă pentru el.
Baiaram – A ratat două ocazii uriaşe, singur cu portarul, la centrarea lui Ivan şi la acţiunea lui Markovic. Nu se poate spune că dezamăgeşte, este totuşi în jucător de numai 18 ani care apare în joc, îşi asumă acţiuni, are şi reuşite, chiar dacă destul de rare. N-a fost penalty la duelul său cu Latovlevici în careu, a căzut uşor.