Copiii Centrului social „Best Life” au urcat pe scena Teatrului „Colibri”

0
135

Copiii Centrului social „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei au petrecut, miercuri, momente speciale la Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”. Copilașii au călătorit prin lumea din spatele scenei, a spectacolului care îi bucură atât de mult atunci când îi găsește în ipostaza de spectatori și prin spațiile pe care le traversează de obicei povestea ieșită din carte pentru a ajunge pe scenă. Totodată, au văzut decorul din spectacole, printre care cele aflate în repertoriul teatrului, atelierele de tâmplărie, de croitorie și au întâlnit-o pe scenografa Clara Dărângă Răsnovanu, care va coordona atelierul „Recycle the sea”.

Micuții au fost primiți cu mare drag și de managerul Teatrului, Adriana Teodorescu, au ascultat Imnul Festivalului Puppets Occupy Street 2015 – Water Edition și au avut bucuria sa îi cunoască pe actorii implicați în acest important festival. «Copiii așezământului social aflat în grija Arhiepiscopiei Craiovei au avut prilejul să îi reîntâlnească pe prietenii lor din cadrul Teatrului „Colibri”, să urce pe scenă și să afle câteva din tainele confecționării păpușilor pe care le aplaudă în spectacole. Mulțumim reprezentanților acestei instituții pentru deschiderea manifestată față de nevoile copiilor noștri, contribuind astfel la dezvoltarea valorilor culturale ale acestora!», au precizat reprezentanții Centrului social „Best Life”.

Colaborarea Centrului social „Best Life” cu Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” a început în anul 2014 și s-a concretizat prin numeroase acțiuni recreativ-educaționale în beneficiul copiilor care provin din familii dezavantajate social. Astfel, cei mici au vizionat gratuit mai multe spectacole puse în scenă de actorii Teatrului „Colibri”, au participat la un atelier de creație coordonat de scenografa Clara Dărângă Răsnovanu și au fost implicați în proiectul „Puppets Therapy”.