Ultima zi de înscrieri la concursul de creație în limba engleză „O poveste pentru tine”

0
75


Astăzi este ultima zi în care Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” mai primește înscrieri pentru concursul în limba engleză „O poveste pentru tine”, a căruia a XII-a ediție se va desfășura, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, vineri, 23 mai. Pot participa elevi din clasele a VI-a şi a VII-a, cu Limba engleză principală sau secundară de studiu, din dorinţa proprie sau la recomandarea profesorilor. Fiecare școală poate înscrie în concurs câte un echipaj pentru fiecare nivel de studiu. Tema generală a din acest an este „Craiova, a city in motion”.

Concursul se va desfăşura pe echipaje formate din trei membri fiecare, astfel: doi elevi, buni cunoscători ai limbii engleze, compun o poveste de maximum două pagini A4, pornind de la tema generală a concursului şi zece cuvinte obligatorii primite în ziua competiției, iar un elev pasionat de pictură va realiza un desen sugestiv pentru povestea echipei. Participanții va trebui să aibă asupra lor materialele necesare realizării unui desen în acuarelă pe o foaie de dimensiunile blocului de desen format mare. Concursul se va desfăşura începând cu ora 9.00, iar timpul de lucru va fi de două ore. Nu se percepe taxă de participare.

Premierea câștigătorilor va avea loc chiar în data de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, ora 12.00, la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”. Înscrierile se pot face direct la sediul instituției, din strada „Mihail Kogălniceanu” nr. 9, telefonic, la 0251/522.393,0251/523.177 (int. 110), sau pe adresele de e-mail madalina.bailesteanu@gmail.com și lorina.ancuta@yahoo.com.