Elevii Liceului „Marin Sorescu” au făcut dublă performanţă în weekend

1
215

Elevii Liceului de Arta „Marin Sorescu” din Craiova au îmbogăţit, în acest week-end, palmaresul premiilor obţinute la olimpiadele naţionale. Astfel, corul liceului a obţinut premiul I la concursul naţional de la Bucureşti, iar instrumentiştii au făcut performanţă la olimpiada zonală de la Piteşti. În această din urmă competiţie s-au înscris 24 de elevi ai Liceului de Artă din Craiova care au concurat cu elevi din judeţele Olt, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea şi Argeş.  Nouă dintre ei au obţinut însă calificarea pentru faza naţională, obţinând premiul I. Performanţa a fost atinsă la pian de Ştefan Preduleac clasa a IV-a, Andrei Mihai Surdu clasa a VII-a, Ruxandra Elena Luţan – clasa a VIII-a;  la vioară de Rebeca Mihaela Samson – clasa a III-a, Ioana Victoria Nedelcu – clasa a IV-a, Alexandra Maria Albeanu – clasa a VII-a, la percuţie Vlad Ştefan Neamţu clasa a VI-a, Eduard Vârtopeanu – clasa a V-a şi la clarinet  Eduard George Cotoianu – clasa a VII-a.  Faza naţională se va derula în perioada 5-7 la Liceul „Dinu Lipatti” din Bucureşti.

1 COMENTARIU

  1. Etapa nationala a Olimpiadei de Muzica pentru clasele V-VIII (premiantii afisati) se va desfasura la Ploiesti in respectiva perioada. La Bucuresti
    (Liceul Dinu Lipatti) se va desfasura etapa nationala pentru instrumentistii din clasele de liceu, in perioada 2-4 aprilie 2012.
    Corul a obtinut premiul I la Concursul “Victor Giuleanu” desfasurat la Colegiul National “George Enescu” din Bucuresti.
    Felicitari tuturor elevilor si profesorilor indrumatori !

Comments are closed.