Consiliul Județean Dolj se alătură unuia dintre cele mai importante proiecte de voluntariat din țară – campania „Let’s Do It, România!”

0
186

„Suntem în stadiul în care am solicitat primăriilor din județ transmiterea tuturor informațiilor legate de identificarea acelor arii naturale care necesită implicarea atât a voluntarilor, cât și a locuitorilor pentru a fi curățate de deșeuri.

Totodată, ne angajăm, alături de primari, să găsim voluntari chiar în localitățile în care campania «Let’s Do It, România!» va ajunge, pentru a-i atrage în acest proiect amplu. Pentru cei care doresc mai multe informații, am postat deja primele informații pe site-ul oficial al Consiliului Județean Dolj.

« Let’s Do It, România!» este unul dintre cele mai importante proiecte de voluntariat din România, iar Consiliul Județean Dolj, așa cum a făcut-o și în anii anteriori, nu putea sta deoparte. Mă bucur că, an de an, se găsesc resurse atât umane, cât şi financiare pentru ca această campanie de colectare a deşeurilor din arealele naturale să meargă mai departe”, a declarat administratorul public al județului Dolj, Florin Stancu.