Arestat pentru că a scos „la produs” două minore

0
355

Un doljean de 28 de ani a fost arestat preventiv joi seară, în baza mandatului emis de Tribunalul Dolj, pentru trafic de minori. Acesta este acuzat că a exploatat sexual două minore, iar la percheziţia efectuată la locuinţa sa din satul Palilula, comuna Bucovăţ, oamenii legii au găsit şi două grame de canabis.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, au organizat o acţiune pe linia combaterii traficului de persoane. În cadrul acestor activităţi, joi dimineaţa a fost reţinut Marius Fabian Andrei, de 28 de ani, din satul Palilula, comuna Bucovăţ. Acesta este acuzat de oamenii legii că, în perioada aprilie – noiembrie 2012, a racolat două tinere, ambele minore, din Dolj, pe care le-a obligat la practicarea prostituţiei în folosul său.

Tinerele erau exploatate sexual în zona adiacentă Craiovei. După ce l-au reţinut, oamenii legii au făcut o percheziţie la domiciliul său, de unde i-au ridicat mai multe documente şi înscrisuri, autoturismul, dar şi 2 grame de rezină de canabis. Joi seară Andrei a fost prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă, instanţa admiţând propunerea procurorilor DIICOT Craiova şi dispunând emiterea de mandat pe 29 de zile pe numele bărbatului, pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori.