Spectacol folcloric umanitar: „Speranță pentru viață”

0
79

Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” și Primăria Municipiului Craiova vor organiza joi, 5 martie, de la ora 18.00, pe scena Filarmonicii „Oltenia”, spectacolul folcloric umanitar „Speranță pentru viață”. Evenimentul va avea loc în vederea strângerii de fonduri pentru Annes Iacobescu, o fetiță de 10 ani care suferă de leucemie acută mieloblastică M7.

Vin să o ajute pe Annes soliștii Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Petrică Mîțu Stoian, Marius Măgureanu, Ciri Mayer, Liliana Popa, Lavinia Bîrsoghe, Manuela Motocu, Aneta Șișu, Cristian Bănățeanu și Liviu Dincă. Li se vor alătura orchestra și dansatorii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, precum și Corala Liceului de Arte „Marin Sorescu”, Club ARTI Craiova și Denis Drăghici. Prezentator: Anamaria Dobrișan.

Accesul în sala de spectacol se face pe bază de invitații, care se găsesc la agenţia Filarmonicii „Oltenia” și la sediul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”. Preţul unei invitații cu valoare donată este de 25 de lei.