Săndoi speră că „urma scapă turma”

0
163

Aflat înaintea ultimului meci pe banca tehnică, antrenorul spune că la Iaşi echipa va trebui să îndrepte, printr-o victorie, evoluţia modestă din ultima perioadă

La ultima conferinţă de presă din 2015, antrenorul Craiovei, Emil Săndoi, a vorbit încă o dată despre indisponibilităţi, despre problemele la finalizare, dar când a fost întrebat cine este responsabil pentru absenţa unui atacant prolific sau despre subţirimea lotului a evitat să ofere un răspuns. Cârţu şi Săndoi şi-au asumat un obiectiv cu actualul lot la începutul sezonului şi abia după ce nu le-a ieşit pasenţa au început să vorbească despre neajunsuri. Săndoi a adăugat că nu crede că este ultimul meci pentru el pe banca tehnică. „Îmi pare rău că se întrerupe acum campionatul, fiindcă sunt convins că ar fi urmat o perioadă bună pentru noi. Nu vrem să mai vorbim de play-off, fiindcă atunci când am pus căruţa înaintea cailor nu ne-a ieşit. Atunci când am luat fiecare meci în parte am făcut treabă. Este adevărat în ultimele meciuri nu am reuşit să ne atingem obiectivele propuse, dar acest fapt a fost influenţat şi de factori colaterali. Spre exemplu, nici la meciul cu Iaşi nu vom putea conta pe Acka şi Popov – accidentaţi, Kay, Băluţă şi Zlatinski – suspendaţi. Cinci jucători importanţi şi-au luat vacanţă mai devreme nu e bine nici pentru ei, nici pentru echipă. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu cu Iaşi, sper să îndreptăm imaginea care am lăsat-o în ultima perioadă şi sperăm să aducem cât mai multe puncte de acum încolo. S-a văzut absenţa lui Bawab în ultimele partide, prin lipsa de inspiraţie în faţa porţii. De altfel, majoritatea reuşitelor noastre au fost autogoluri. Nu mă gândesc că este un final pentru mine, deoarece intru în aceeaşi categorie cu jucătorii, suntem un tot unitar. După meciul de la Iaşi vom discuta deschis împreună cu conducerea evoluţia per ansamblu a echipei, dar şi individuală a jucătorilor pentru a vedea ce măsuri trebuie luate. Oricum, toţi ne-am fi dorit ca diferenţa între play-off şi play-out să se facă pe teren, nu pe greşeli de altă factură“.

Atacantul Andrei Hergheligiu, care nu a marcat în acest sezon niciun gol, îşi va întâlni sâmbătă fosta echipă, afirmând că îşi doreşte o victorie împotriva moldovenilor săi: „Suntem datori suporterilor, trebuie să recuperăm cât mai multe puncte posibil. Orice jucător care a intrat, nu doar atacanţii, şi-a dorit să dea două-trei goluri pe meci. Nu avem o explicaţie de ce nu am reuşit. Sper să depăşim repede pasa pe care o traversăm şi îmi doresc să-i supăr pe toţi moldovenii cu o victorie a noastră în fieful lor“.