„Venețienele” artistei Aurora Speranța, din nou pe simezele Galeriei „ARTA”

0
114


La Galeria „ARTA” a Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Craiova a avut loc, aseară, vernisajul unei noi expoziții personale de pictură semnate Aurora Speranța. Peste 30 de lucrări reamintesc publicului atât de îndrăgita tematică venețiană a artistei: gondole trecând agale, faimoasele poduri suspendate deasupra canalelor ori fascinantele măști, toate în cromatica vie, deja recognoscibilă, în care Aurora Speranța „zugrăvește” de câțiva ani buni orașul plutitor.

Invitată specială a artistei este Gabriela Boangiu, care alătură pe simeze 28 de lucrări de grafică și care, aseară, cu prilejul vernisajului, și-a lansat și volumul „Antropolocus”. Expoziția este una cu vânzare și va rămâne deschisă la Galeria „ARTA” până la sfârșitul lunii, putând fi vizitată gratuit.

Aurora Speranța este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Craiova. Din anul 2002 este membră a Societa delle Belle Arti – Circolo Degli Artisti din Florența, având lucrări în colecții particulare din România, Franța, Italia, Grecia, Marea Britanie și Canada.