Moş Crăciun a vizitat copiii de la CSU-LPS „Petrache Trişcu”

0
205

Micuţii sportivi au primit cadouri pe ritmurile melodiilor specifice acestei perioade de sărbători

Tradiţia ca Moş Crăciun să-i viziteze chiar înainte de vacanţă s-a respectat pentru copiii de la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trişcu” şi Clubul Sportiv Universitatea Craiova. Ieri, micuţii s-au bucurat de cadourile împărţite cu generozitate în sala de scrimă din incinta LPS „Petrache Trişcu”. Un brad împodobit impecabil i-a aşteptat pe sportivii din clasele I-IV, care s-au delectat cu colinde interpretate de band-ul de elfi al lui Moş Crăciun şi au aşteptat să intre în posesia darurilor. Cel care l-a invitat ca în fiecare an pe Moş Crăciun în sala de la „Petrache Trişcu” a fost directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea. „Moş Crăciun este inclus şi el în acest parteneriat dintre Clubul Sportiv Universitatea Craiova şi Liceul cu Program Sportiv Petrache Trişcu. Moşul s-a grăbit puţin pentru această serbare organizată, întrucât copiii vor intra în curând în vacanţă. Noi suntem extrem de încântaţi de bucuria pe care ne-o transmit ei zi de zi, dar mai cu seamă în preajma Sărbătorilor. La fel, suntem extrem de bucuroşi de rezultatele lor sportive pe parcursul anului, indiferent dacă sunt de cel mai înalt nivel sau doar pentru că participă în competiţii. Important este ca tot mai mulţi copii să facă sport, fiindcă acest lucru îi ajută din mai multe puncte de vedere. Sper ca părinţii să înţeleagă, să-i lase pe copii cât mai puţin lângă tablete şi calculatoare şi să-i îndrepte către sport. Clubul Sportiv Universitatea Craiova le stă la dispoziţie, aşa cum o face de atâţia ani, cu diverse discipline sportive” a spus fostul jucător al Ştiinţei, Pavel Badea.

Directorul Liceului cu Program Sportiv Petrache Trişcu, Geri Mitroi, l-a completat pe „Bădiţă”, adăugând că a fost un an prolific pentru secţiile liceului şi clubului sprotiv: „Copiii au avut rezultate bune atât la învăţătură, cât şi la sporturile pe care le practică. Contabilizăm nu mai puţin 240 de medalii obţinute de toate secţiile, unul dintre cei mai buni ani pentru noi. Pentru la anul ne dorim cât mai multze performanţe la competiţiile internaţionale, fiindcă acela este obiectivul nostru principal. Domnul Badea s-a ocupat cu venirea Moşului, aşa cum s-a ocupat şi de dotarea cu echipamente moderne a sălilor de care beneficiem” a declarat Geri Mitroi.

Şi Universitatea îşi premiază juniorii

Juniorii Universităţii Craiova au fost cuminţi şi premianţi în prima parte a sezonului. Drept urmare, Moş Crăciun nu i-a uitat. Moşul, însoţit de spiriduşii săi, şi avându-i ca ajutoare pe antrenorii şi jucătorii Universităţii, va împărţi daruri pentru aceştia. Mâine, de la ora 16.30, juniorii de la Centrul de copii al Universităţii, precum şi cei de la CSJ Ştiinţa U Craiova, se vor întâlni cu Moş Crăciun la Centrul Multifuncţional.