La sediul PDL Dolj : „Comisia de economie, finanţe şi mediu de afaceri”

0
278
Valentin Cristea

Ieri,  la sediul PDL Dolj s-a întrunit „Comisia de economie, finanţe şi mediu de afaceri, având ca principale subiecte de discuţie situaţia economică generală la nivelul regiunii Oltenia în ultima perioadă şi măsurile ce ar trebui luate pentru înscrierea evoluţiei economice într-un trend pozitiv.

Concluzia a fost că este imperios necesară schimbarea profundă a sistemului fiscal românesc pentru o mai bună administrare a resurselor existente şi pentru a obţine o creştere economică sănătoasă ce va duce la creşterea generală a nivelului de trai. Au fost discutate nu numai reducerea TVA şi a cotei unice de impozitare ci şi schimbarea radicală a modului în care este taxată munca, pentru a putea asigura pensii decente şi servicii medicale de calitate.

La lucrările comisiei au participat nu numai membrii PDL cu expertiză economică, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile. A fost prezent la dezbateri Valentin Cristea, Preşedintele Federaţiei Patronatului IMM din regiunea Oltenia, precum şi un reprezentant al sindicatului Ford România. “Invităm membrii societăţii civile cărora nu le este indiferentă evoluţia economiei româneşti să ni se alature la lucrările următoarelor comisii”, se precizează într-un comunicat de presă remis de PDL Dolj.