Se pun în vânzare biletele pentru Festivalul Internaţional „George Enescu”

0
388

Biletele pentru ediţia din 2015 a Festivalului Internaţional „George Enescu”, care se va desfăşura în perioada 30 august – 20 septembrie, în Bucureşti, vor fi puse în vânzare începând de astăzi, de la ora 10.00, pe site-ul eventim.ro, precum şi în reţeaua Eventim.

În premieră pentru acest eveniment, Eventim introduce un nou sistem de printare a biletelor (print@home), care permite cumpărătorilor printarea biletelor acasă. Astfel, livrarea biletelor se face electronic, în format pdf, informează Mediafax. O altă noutate realizată de Eventim este crearea unei camere de aşteptare, care funcţionează ca o coadă virtuală, în cazul cererilor foarte mari, utilizatorii putând intra pe site în ordinea în care l-au accesat. Pentru a crea cât mai multe şanse de cumpărare în mod echilibrat pentru toţi cei interesaţi, se va permite achiziţionarea a maximum opt bilete la acelaşi concert/ per persoană. Comanda totală nu este limitată, doar numărul de bilete pe concert, per cumpărător. Preţurile biletelor variază de la 40 de lei la 160 de lei.

Aproximativ 2.500 de artişti străini şi 500 de artişti români vor participa la ediţia din 2015 a Festivalului „George Enescu”, cel mai mare eveniment cultural internaţional organizat de România şi cel mai puternic promotor al creaţiei şi valorilor singurului compozitor român intrat în patrimoniul mondial, George Enescu. Ediţia din 2015 va găzdui, timp de 22 de zile, 58 de concerte în săli, precum şi multe alte evenimente în aer liber, în „Piaţa Festivalului”, care se va desfăşura între 3 şi 20 septembrie, şi în cadrul „Bucureştiului Creativ”.