„Natura dăruiește”… în scop caritabil

0
210

O nouă ediție a evenimentului „Natura dăruiește”, realizată de studenți și profesori craioveni, își propune ca, în prag de sărbători, să aducă mai multă bucurie deopotrivă celor care oferă și celor care primesc. Acțiunea caritabilă se va desfășura mâine, 16 decembrie, de la ora11.00, în holul mare, de la etajul I, al Facultății de Agricultură și Horticultură din Craiova, și are ca scop sprijinirea a doi elevi cu posibilități materiale reduse.

Cercul studențesc de botanică și conservarea biodiversității „Agro-Forest” (coordonator: conf. univ. dr. Mariana Niculescu) și Cercul studențesc de legumicultură (coordonator: conf. univ. dr. Soare Rodica) din Departamentul Tehnologii Agricole și Silvice al Facultății de Agricultură și Horticultură craiovene sunt, și în acest an, inițiatoarele și organizatoarele evenimentului „Natura dăruiește”. Scopul: sprijinirea unui elev de la Școala nr. 30 „Mihai Viteazul” din Craiova și a altuia de la Școala Gimnazială ,,Luca Solomon” din Vaideeni, județul Vâlcea, ambii cu posibilități materiale reduse.

Cu acest prilej, se va deschide o expoziție cu aranjamente destinate sărbătorilor de iarnă și cu săculeți de plante medicinale, pentru realizarea cărora studenții craioveni au strâns materialul necesar încă din vară, din excursiile geobotanice pe care le au făcut în vacanță, în Munții Căpățânii. De asemenea, va avea loc un recital de colinde susținut de corul studenților Cercului de botanică și conservarea biodiversității ,,Agro-Forest” și de corul elevilor Școlii Gimnaziale ,,Luca Solomon” din Vaideeni (coord.: prof. Felicia Pantelimon).

Contribuie la realizarea evenimentului studenții Banghea Maria Alexandra, Burlan Mădălina, Ciurezu Marian, Dinișoară Geani, Dună Ionuț Claudiu, Epure Constantin, Goșea Mihaela Adelina, Ionescu Iuliana, Matei Dumitru, Matei Roxana, Mierlă Emanuela, Miroiu Larisa, Mormoe Alin Alexandru, Pascu Amalia, Pavel Emanuel, Pîrvan Georgiana Roxana, Popescu Viorel Cosmin, Răduț Marius Alexandru, Truță Delia, Vreju Silvia, Cătănoiu Ionela, Dobre Ștefan, Dumitrașcu Ionuț, Murtaza Denisa, Nicola Pompilica, Popescu Corina, Radu Florentina, Roșca Alexandra și Todor Marcel.