Meciul vedetelor Ligii Naţionale are loc pe 18 martie la Craiova / Start la vot în „All Star Game”!

0
199

De luni noaptea, craiovenii îşi pot vota favoriţii pe site-ul Federaţiei Române de Baschet

Meciul-spectacol al vedetelor din Liga Naţională de baschet este programat pe 18 martie la Sala Polivalentă din Bănie, însă până atunci fanii au şi ei aportul lor la alegerea celor două loturi. „All Star Game” varianta românească este disputa dintre „Nord” şi „Sud”, spre deosebire de show-ul superstarurilor de peste ocean, care sunt angrenate în meciul „Est” vs. „Vest”. De luni noaptea, pe site-ul Federaţiei Române de Baschet, frbaschet.ro, a început votul fanilor, care va conta în proporţie de 30 la sută în alegerea loturilor de câte 14 jucători şi 2 antrenori. Aportul ziariştilor va fi tot în proporţie de 30 la sută, în timp ce părerea specialiştilor FRB va conta preţ de 40 de procente. Votul va înceta pe 11 martie, iar până pe 13 martie se va da publicităţii componenţa celor două echipe. Sunt înscrişi toţi jucătorii din Liga Naţională, inclusiv toţi baschetbaliştii din lotul Universităţii Craiova, iar fanii vor putea alege câte un singur sportiv pentru fiecare poziţie în cele două echipe, respectiv câte un antrenor. Se poate vota însă o singură dată de pe un IP, aşa că este nevoie de implicarea cât mai multor suporteri craioveni pentru alegerea favoriţilor în lotul „Sudului”. Acesta va fi format din jucători de la echipele BC Farul Constanţa, CSM Bucureşti, Dinamo Bucureşti, CSU Ploieşti, CSS Giurgiu, BCM U Piteşti, SCM U Craiova si Energia Rovinari, fiecare dintre echipe urmând să aibă cel puţin un reprezentant în lotul de 14 jucători. Echipa „Nordului” va fi formată din baschetbalişti de la echipele CSM Oradea, BC Timisoara, Mobitelco BT Cluj-Napoca, BC Mureş Tg. Mureş, BC Timba Timişoara, CSU Atlassib Sibiu, Gaz Metan Mediaş şi BC Perla Harghitei Csikszereda Miercurea Ciuc. Chiar dacă sunt înscrişi toţi jucătorii Universităţii Craiova, şanse de a prinde lotul au Rade Dzambic, Travis Bureau, Ionuţ Drăguşin şi Levar Seals, dar şi Andelko Mandic la secţiunea „antrenori”, aceştia ocupând detaşat primele locuri pe posturile lot după prima zi de vot. La „All Star Game” vor avea loc şi spectaculoasele concursuri de aruncări de la distanţă precum şi celebrul „slam dunk contest”, unde Craiova îi propune pe amercanii LeVar Seals şi Travis Bureau.

Craiovenii sunt invitaţi să se îmbrace în alb

Aşa cum managerul echipei de baschet, Marius Toma, a anunţat după meciul de la Sibiu, conducerea echipei de baschet îi invită pe suporteri să vină la Sala Polivalentă pentru meciurile rămase din acest sezon al Ligii Naţionale îmbrăcaţi în alb. „Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova lansează Campania şi sloganul
«Toţi în ALB, Cei în ALB câştigă întotdeauna !» Conducerea tehnică şi jucătorii echipei masculine de baschet evoluează, după cum se ştie, la toate partidele de pe propriul teren în ALB.
Pentru a crea o legătură şi mai strânsă între jucători şi echipa masculină de baschet, jucătorii şi tehnicienii echipei îi invită pe toţi suporterii formaţiei craiovene să vină, de acum înainte, la toate meciurile de pe propriul teren îmbrăcaţi în ALB (în orice obiect de vestimentaţie disponibil: tricou, cămaşă, pulover). În alb, împreună suntem câştigători!”, este comunicatul emis ieri de SCM Universitatea Craiova. Campania este inspirată din NBA, acolo unde campioana en-titre, Miami Heat, a iniţiat anul trecut promoţia „White Hot Heat”, spectatorii venind la toate meciurile îmbrăcaţi în alb, iar la finalul sezonului trupa lui LeBron James şi Dwayne Wade devenind campioană.