Casa de Cultură „Traian Demetrescu” în parteneriat cu Clubul de Şah „Tinerii Maeştri” Craiova organizează Concursul de şah „Şahul pentru toţi”, ediţia a III a, în cadrul proiectului „Copii mai inteligenţi”, care va avea loc la intersecţia străzilor Unirii cu Lipscani, în data de 13 septembrie 2013 orele 1700.

0
114

Pentru  a veni în întâmpinarea locuitorilor Craiovei ( copii, tineri, adulţi), dornici de a-şi petrece timpul liber într-un mod util şi plăcut, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” în parteneriat cu Clubul de Şah „Tinerii Maeştri” Craiova organizează  Concursul de şah „Şahul pentru toţi”, ediţia a III a, în cadrul proiectului „Copii mai inteligenţi”, care va avea loc la  intersecţia străzilor Unirii cu Lipscani, în data de 13 septembrie 2013 orele 1700.

Şahul este unul dintre cele mai populare sporturi ale minţii, practicat de milioane de oameni din întreaga lume. El poate fi jucat indiferent de vârstă sau de capacitatea de învăţare. Prin urmare, îţi oferă şansa de a cunoaşte şi de a lega prietenii cu oameni de toate vârstele.