Fostul senator Constantin „Dili” Şerbănoiu, dosar penal pentru furt

1
127
Constantin „Dili” Şerbănoiu

Fostul senator de Dolj Constantin „Dili” Şerbănoiu s-a ales cu dosar penal, ieri după-amiază, după ce fiul său l-a reclamat la Poliţie că i-a furat mai multe calorifere dintr-un spaţiu comercial situat în centrul Craiovei. În jurul orei 15.30, Constantin Şerbănoiu a ajuns la locaţia respectivă şi a luat mai multe calorifere. Fiul său, care este acum proprietar al spaţiului, a sunat pe 112 anunţând Poliţia că este victima unu furt. Un echipaj de poliţişti ai Secţiei 1 Craiova a ajuns la faţa locului, fără să ştie că este vorba despre neînţelegeri în familie şi, pentru că au făcut scandal, poliţiştii i-au ridicat pe toţi cei implicaţi şi i-au dus la sediul subunităţii pentru audieri. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că spaţiul pentru care a apărut scandalul este într-adevăr al fiului, astfel că, pe numele lui Constantin Şerbănoiu a fost întocmit dosar penal pentru furt.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 despre un furt de calorifere comis la un spaţiu comercial din zona centrală. În temeiul sesizării, un echipaj de la Secţia 1 Poliţie Craiova s-a deplasat la faţa locului, iar persoanele găsite acolo au fost ridicate şi duse la audieri. S-a constatat că este vorba despre un litigiu între tată şi fiu cu privire la spaţiul respectiv, pe numele tatălui fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt”, ne-a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

1 COMENTARIU

  1. Las’că se împacă ei. Numai că Dili ar fi trebuit să intre demult la pârnaie pentru toate cele pe care le-a făcut. Acu’, dacă nu mă înşel, caloriferele tre’ să fie pentru vila impozantă de pe Înfrăţirii pe care şi-a renovat-o şi unde se va instala cu gagicile sale “revoluţionarul” Dilli. Iată ce înseamnă tupeul şi viclenia, la care se adaugănesimţirea crasă.

Comments are closed.