Administratorul public al judeţului Dolj, Florin Stancu: „Consiliul Judeţean Dolj, un aliat al sportului”

1
97

Administratorul public al judeţului Dolj, Florin Stancu, a participat, ieri, la festivitatea de redeschidere a Muzeului Sportului Doljean, al cărui nou sediu se găseşte în clădirea Sălii Polivalente din Craiova.  

Cu această ocazie, Florin Stancu, administratorul public al judeţului Dolj, a reafirmat angajamentul Consiliului Judeţean Dolj de a susţine în continuare performanşa în domeniul sportiv şi a adresat un mesaj de felicitare fondatorilor Muzeului Sportului Doljean.

„Sunt onorat să reprezint Consiliul Judeţean Dolj şi pe domnul preşedinte Ion Prioteasa la această manifestare, care marchează un moment important pentru judeţul nostru: reaşezarea Muzeului Sportului Doljean într-o casă nouă, mult mai frumoasă, mult mai încăpătoare, una în care putem să venim cât mai mulţi şi cât mai des.  Consiliul Judeţean Dolj, după cum se ştie, este un aliat al sportului: premiază elevii cu rezultate deosebite la competiţiile sportive şi, de asemenea, finanţează sportul profesionist, având un club de copii şi juniori care desfăşoară această activitate. Aşadar, suntem cu totul alături de fenomenul sportiv din judeţul nostru şi vom face acest lucru şi în continuare.

«Ai câştigat? Continuă! Ai pierdut? Continuă!»

Reprezentnatul judeţului a mai spus că la acest muzeu aducem aminte de istorie, de performanţa din judeţul Dolj. „Vorbim despre un loc în care tinerele generaţii îşi pot găsi modele, un loc în care poate fi învăţat modul în care s-au obţinut cele mai bune rezultate în sport. Îmi vin în minte cuvintele lui Pierre de Coubertin de fiecare dată când vorbim despre sport: «Ai câştigat? Continuă! Ai pierdut? Continuă!» Trebuie să ştim să facem acest lucru. Renunţarea este o slăbiciune. Să încercăm încă o dată este calea cea mai potrivită către succes.  În încheiere, vreau să-i felicit pe cei care au avut această iniţiativă, pentru ca astăzi să putem cu toţii să intrăm cu drag în acest muzeu şi să ne aducem aminte de istoria sportului doljean“, a declarat Florin Stancu, administratorul public al judeţului Dolj.

1 COMENTARIU

  1. Cu ce se ocupa oare acest “administrator” de judet? Doar cu taiatul panglicilor presupun pe un salariu nesimtit? Iar acest Stancu e cumva fostul prefect efemer si pupil al lui Prioteasa? Pana la urma totusi, ce invarte acest Stancu? Ce hram poarta, ce studii are, ce stie sa faca? Auzi! “Administrator al judetului Dolj”!!!… Ori e doar vreun politruc ordinar de care e plina scena politicia?…

Comments are closed.