Juventus Bucureşti – Universitatea Craiova 0-1
A marcat: Gustavo 45.
Ploieşti, stadion: „Ilie Oană”, spectatori: 1.000.
Juventus Bucureşti: Stoian 5 – Beţa 5, Wallace 5, Mihăescu 6, Carabela 6 – Călinţaru 6, Sesar 6 (78 Ţâră), Băjenaru 6, Stoenac 6 (69 Al. Zaharia) 6, Cazan 4 (55 C. Petre) 7 – Măzărache 6. Antrenor: Daniel Opriţa.
Universitatea Craiova: Calancea 7 – Spahija 4, Tiago Ferreira 6, Briceag 6 – Dimitrov 4, Zlatinski 6, Mateiu 6 (82 Kelic) 4, Burlacu 7 (71 Screciu) 4 – Mitriţă 7 (77 Bancu) 4, Roman 5. Antrenor: Devis Mangia.
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti) 7.
Universitatea a câştigat la Ploieşti, dar din nou pe final s-a prăbuşit fizic şi a fost dominată net de nou-promovata Juventus Colentina
Craiova a mers la Ploieşti cu gândul de a întrerupe seria de 5 meciuri consecutive fără victorie, iar nou-promovata Juventus părea, pe hârtie, adversarul potrivit pentru ca alb-albaştrii să întrerupă seria negativă. Italianul Mangia a mizat pe doi stoperi aduşi în vara aceasta, cu numai câteva antremente împreună, Spahija şi Tiago Ferreira, deşi cei doi se sufocaseră în finalul meciului cu FCSB, solicitând schimbare. Forma execrabilă l-a scos pe Screciu din primul 11 şi Burlacu a fost cel care a profitat. Chiar dacă n-a trecut meci fără să gafeze, Calancea a revenit între buturi, aşa că doar olteanul „Popică” nu a primit o şansă să apere în acest sezon, după ce Mitrovic a avut ocazia de a arăta că poate greşi. Briceag a schimbat în premieră fanionul Ştiinţei, din postura de căpitan de echipă, onoare pe care n-o merita după evoluţiile slabe din acest sezon. Deşi au întâlnit Juventusul, bianconerii au fost craiovenii, gazdele îmbrăcând alb-albastrul tradiţional al Ştiinţei.
Aşa cum era de anticipat, nou-promovata s-a baricadat în propria jumătate şi l-au lăsat decât pe Măzărache la centru să speculeze şansele de contraatac. Oltenii au avut primele şanse de gol din lovituri libere, de care şi-au bătut joc Zlatinski şi Gustavo. Dimitrov a avut nenumărate mingi în banda dreaptă, dar n-a izbutit să centreze măcar o dată. Băieţii lui Opriţa au văzut că nu prea au de cine se speria şi au fost mai active în jumătatea adversă, mai ales că Spahija le-a înlesnit acest lucru, cu servicii gratuite. Prima pauză de hidratare a venit înaintea primei ocazii serioase de gol. Roman a avut prima intenţie reală de a da gol, dar voleu său din 6 metri la o recentrare a izbit în piept un adversar. Finalul primei reprize a înteţit presiunea oltenilor. Mitriţă a intrat pe culoar ideal pentru verticalizarea lui Gustavo, l-a depăşit pe Stoian, dar nu a anticipat apariţia unui stoper pe linia porţii.
Acelaşi Mitriţă avea să declanşeze faza deschiderii scorului. A şutat din afara careului, Stoian a respins în picioarele lui Roman şi imediat l-a blocat, dar Gustavo a profitat de carambol şi a înscris al doilea său gol din acest sezon. Cu poarta goală i-a fost uşor brazilianului. Mai greu i-a fost după pauză, de la punctul cu var, când a dat cu stângu-n dreptul, şi a trimis peste peluză penalty-ul dictat după ce Wallace l-a bruscat în careu pe Burlacu. A fost momentul care i-a reintrodus în joc pe jucătorii lui Opriţa. Wallace se putea revanşa la un corner în care l-a devansat pe Spahija, dar n-a găsit poarta din careul mic. N-a fost însă cea mai mare oportunitate a celor de la Juve. Dimitrov le oferise mingea adversarilor şi tot el l-a scos din ofsaid pe Stoenac, care s-a speriat de situaţia oferită şi a fost blocat de Calancea. Gazdele au sperat să egaleze, deşi fără atuuri, mai mult pe erorile neforţate ale craiovenilor, care încă o dată au dat impresia că nu au destul „combustibil” pentru un meci întreg, semn că staff-ul lui Mangia a ratat pregătirea de vară. Craiovenii veniţi de pe bancă au fost sub nivelul titularilor obosiţi, Bancu şi Screciu pierzând practic toate mingile, aşa că Mangia a tremurat pentru o victorie cu o nou-promovată, care însă îi aduce un bonus de linişte în marea neîcredere care a cuprins Bănia.